Ny månad å åter på jobbet

Augusti, redan... suck! Vad tiden går fort. Igår var första dagen efter semestern, tillbaka på jobbet. Var TRÖTT! Och yogan blev lidande, blev endast en kort meditation, å jag kände mig nog mer stressad att hinna den än vad den gav...men hoppas att det på ngt sätt ändå landade i universum. Åkte på jobbet å kl.07.00 var jag där, inte en unge så långt ögat kunde nå. Bara en kollega som satt å bläddrade i pitetidningen.

Hm, lite småprat om semestern, men mkt ytligt. Denna kollega är lite stängd mot mig, vilket jag fått för mig beror på att hon har en skada i sin höft och vill gärna ha det som sin "bakdörr" å få vara borta från jobbet när hon känner sig lite "lat" Vad har det då med mig att göra. Jo, eftersom jag är anställd för att det är så mkt sjukfrånvaro blir jag ett "hot" mot henne, på sätt å vis. Kanske mer omedvetet men jag tror det är där oviljan att prata med mig ligger. Hon gick för övrigt hem 2 tim tidigare än hon skulle, vilket inte heller är ovanligt.

Barnen var iaf goa, när de väl droppade in. Fick många kramar idag =) jag slutade runt 15.00 å for med svärfar å köpte möbler till hans lya. Han köpte en skönare tv fotölj, ett hallskåp (mkt fint) och en bäddsoffa till vardagsrummet, där även gäster kan sitta då de hälsar på (å sova i då de stannar över natten)

Sen var killen som ska göra borrning och sånt förbi och det pratades offert. bara 250000 kr går sånt på, + allt annat som ska fixas å bytas. Så runt en miljon räknade vi ut igår att kostnaden kommer att ligga på innan det är klart. Suck. Men förhoppningsvis blir det fint då det är klart.

Ljus, värme, Kram & Tjingeling

Ps; sonen landade hemma igår, å resan hans hade gått bra.ds Tack igen systerdotter för att du skjutsade honom. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0