fredags Myyys

Äntligen fredag, dvs sista dagen på första arbetsveckan... pust... sen viiiila två dagar innan nästa pärs.

7. Favoritövning: Det är lite roligt att låna lista, men vissa rubriker blir för mig lite...hm, ja, ni vet. Inom yoga vet jag inte riktigt vilken favorit övning jag har, för mkt hänger ihop för att nå ett resultat inom yogan. Styrketränar man blir det en naturligare rubrik. Men en övning som jag kan tycka är väldigt skön, är när jag ska påbörja ett pass med uppvärmning använder jag oftast sufiscirklar. förklaring =)

Sitt i lätt meditationsställning. Håll händerna på knäna och rotera långsamt överkroppen i stora cirklar medsols. Sträck ut nedre delen av ryggen. Håll huvudet i centrum. När ryggraden rör sig bakåt, rör sig huvudet framåt, när ryggraden rör sig åt höger rör sig huvudet till vänster osv. På detta sätt påverkas hela ryggen.  1-3 min åt vardera håll. byter du riktning och roterar på samma sätt tillbaka åt andra hållet.


Idag steg jag upp 10 min tidigare än vanligt, skulle hinna duscha å trvätta håret. Tar ju ett tag att torka, mitt hår. Sen har chefen varit förbi på jobbet, vilket var bra. fick ett ord med henne. Sen har jag även mötat med en kollega ang rutiner mm, vilket oxå kändes välbehövligt och bra.
Ja, jag är oootroligt trött, men tror på en framtid då saker å ting faller på plats.

Vet inte om det blir fler rader idag, nu är lunchen slut. Ute visar det -18 grader å blåser småspik. Inget ute mys väder precis. Dock skiner solen, vilket alltid uppskattas.

Ljus, värme, kram & Tjingeling



Det är inte alltid lätt att hålla reda på en hop med små vildbasar. Motion får man av att hjälpa dom upp & ner i pulkbacken. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0