Nytt 2011

Tillbaka i Arjeplog efter ett lugnt nyårsfirande med en hel del skratt i gunnarsbymetropolen =)
Vi har umgåtts, spela yatzy där jag blir konstant mobbad, för mina medspelare tycker alltid att det går så bra för mig? Trots att det oftast vinns lika ofta av dom som av mig. jag hinner bara slå, så sägs det i kör, eller himlar med ögonen, -ja, vissa får då "allt" ? vilket då inte är sanning. Ibland kan jag fundera vad det är som gör att det blir så? Är man en dålig förlorare och tar ut nederlaget i förskott eller vill man bara att det ska gå dåligt för ngn, som i mitt fall...jag? Det är oxå lustigt att det är så lätt att gå samman och tycka att det bara går bra för tex. mig, trots att det går bra även för dom? Å så hurrar man på varandra när de vinner över mig... hm, lustigt. En annan sak som jag kan bli lite beklämd över är detta med förutfattade meningar, skvaller och fördomar. Jag fick många frågor i helgen och en av dessa var - varför tycker inte prinsessan maddelen om karl philips fästmö? HUR ska jag veta detta? för jag är definitivt inte den som tar reda på sånt. -jag visste inte att hon inte gjorde detta svarade jag så. -jo, men det står ju överallt! Jaha, det är skvallerpressen som skriver om det, och det är klart att det är så? eller... ska vi verkligen tro på sånt trams. Å jag bryr mig inte om hon gillar eller inte gillar... Är verkligen inte insatt i frågan =) Vi såg After Dark på nyårsafton, kommentarerna där var att alla som är med är ju såna där gay killar. Jag vet inte om så är fallet i denna sak heller, så jag försökte säga -kan man inte bara enbart vara dansare och vara med i ensamblet? - nä, då är dom bara gay "wonne be" -Lustigt, jag känner flera dansare som inte är gay men tycker om att dansa, som även har familj. Nä, då har dom bara inte kommit ut. Dubbel suck! Ja, ibland orkar man bara inte, för vill man inte öppna upp sinnet för att det finns alla möjliga som älskar dans, då är det iaf bara dom det är synd om.
Pratade med min bror G på nyårsdagen, han tyckte jag skrivit en fin dikt till min älsta bror S. Och för detta fick jag massor med beröm, vilket kändes väldigt kul men ovant. Av min bror S som fått dikten, fick jag däremot inte höra ngt ang den men han var dock väldigt glad över Hockey tröjan jag skickade som julklapp. Så det var kul. Jag & bror G pratade oxå om detta med fotobok, som vi båda hittat och tycker om att göra båda två.
Nu är det dags för en dusch så jag slipper höra sambons tjat i ärendet, -ska du duscha? har han frågat några ggr redan. vet inte egentligen vad han har med det att göra? =) men nu ska jag iaf göra det.
Mitt Nyårslöfte; Jag ska börja skriva mer om mina yogapass, för att förhoppningsvis kunna inspirera fler att yoga.
Detta börjar jag med från och med den 10 jan 2011

Lev väl, ljus och lycka. Kram Eva

Hos mor var även kissen Måns, väldigt skygg.

Chanti

Nyårskååål....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0