Marknad i år

Gick ju förbi mig osedd! Ja, jag är hemma från jobbet idag, vilket är störande. Jag hade verkligen velat vara frisk så jag kunde fått hålla mitt lilla föredrag och presenterat mig. Det hade underlättat en hel del då man jobbar, att människor vet vem man är och att man kan ngt.

Solen strålar in genom fönstret, vilket iof alltid får mitt humör att bli ngt gladare än vid grått väder. Nu får jag ju dock bara sitta inne å titta ut på det vackra vädret.

Ringde jobbet vid 07.00 och berättade att jag var tvungen att stanna hemma. sen somnade jag om och gubben väckte mig runt 09.00 då han ringde. Jag bad om lite glass, huvudvärkstabletter & halstabletter och efter en timme kom han med detta. Tack snälla gubben.

Så dagen lär ju inte innehålla några chokerande hemligheter, host host.

Längtar att komma mig till Luleå, förhoppningsvis får jag ledigt att åka på yoga kurs i början av April. Har dock inte fått svar ännu. Mor och systerdotter fyller ju år oxå, så ett litet kalas hade ju varit trevligt, men jag har inget hört om ngt ännu.

Längtar oxå efter en riktigt rolig shopping runda, både för att ögonshoppa och kanske införskaffa ngt nytt. Hade behövt byxor, upptäckt att jag har för få par att byta med.


Marknad!

Lånad bild från PT från Arjeplogs marknad

Iår hade Arjeplog även konsert i kyrkan, motionsdans och pimpeltävlingen. Och man kunde vinna en bil, vilket jag behöver så vi hade tre lotter, men pga alla lotter inte var inlämnade...eller hur det nu var, så har ingen dragning ännu skett. Håller tummarna fortfarande =) Jag borde ju vara en klar vinnare då jag behöver den!! eller hur?

Ljus, värme, kram & Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0