mitt i veckan-med fortsättning

Tyvärr har jag inte orkat uppdaterat min blogg pga:
I onsdags var det en tung dag, jag vaknade med huvudvärk som höll i sig hela dagen. Var hem på lunch, hann slumra 5 min på en huvudvärkstablett, vilket gjorde att jag ändå stod upprätt till 16.30. Skyndade mig hem, illamåendet hade börjat, munnen kändes kletig som om saliven tjocknat, huvudet sprängde och när jag väl kom hem, kallsvettig var det enda jag hade i huvudet-säng, vila, migrän medicin på momangen. Tog mitt stolpiller och somnade kl. 17.00 vaknade flera ggr, försökte ta mig upp men huvudet hade liggande planer. Så var min dag, mitt i veckan.

Torsdag oxå en huvudvärksdag som jag trotsade alla gudar och var på jobbet hela dagen. Men det gav resultat för min chef kom 16.10 och jag fick ett nytt anställningsbevis ända fram till september, jippi. Sen skyndade jag mig hem, gjorde mat och satte mig framför tv;n innan jag la mig 21.00 zzzzzzzzzz, tog även tors kväll en migräntablett och hoppas att jag snart ska bli fri eländet.

Fredag; tack & lov är migränhuvudvärken borta, nu bara "medel" huvudvärk av en mer hanterbar sort. Gubben for till rebnis (tror jag det heter) Där ska hans son (som nu fyller 25) dyka upp med 3 vänner... dock skulle dom komma tidigt men i skrivandets stund och nyss pratat med honom har dom ännu inte (21.50) dykt upp. Gubben sitter där ensam, huggit ved och eldat bastu och varit redo sen 11.00 i f.m;s.
Själv har jag jobbat och slitigt. Dock en lugnare dag med mindre barn, vilket gjorde att jag kunde sluta en stund tidigare.

Även om jag är fredagstrött så har jag sett lite tv. Dagens middag bestod av en hastig veg.pan pizza i portionsform. Dvs ingen ork eller fantasi idag dock. Jag är ju ensam hela helgen, men imorgon ska jag laga ngt gott =) har jag tänkt. Svärfar körde mig till affären & hem eftersom gubben har bilen. Snäll svärfar har jag =)

På affären köpte jag en yoga tidning, gissa om jag blev glatt överaskad att hitta en sån i Arjeplog, jippi.
Så imorgon ska jag sätta mig och läsa alla bra artiklar.

Pratade med min syster i telefon, länge sedan vi hade ett långt samtal, passade bra då vi båda var ensam hemma på var sitt håll.

Väntar på att min lilla brorsdotter V ska göra klar min header till bloggen =) Hon har börjat på den och nu går jag lixom i väntans tider. Spännande!



En del av den, ser lovande ut =)

Ljus, värme kram & Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0