slut lista... vita kläder

Tror att jag nu avslutar min lånade lista =) Visst fanns det några punkter kvar, om hur jag sover och vad har jag på mig då jag tränar mm.

Jag sover oftast bra, snurrar runt en del i sängen men tror jag får mina 7 timmar varje natt. Jag tycker det är viktigt att under vardagarna komma isäng innan 22.00 för då sover jag bäst. Tycker om ett svalt, mörkt sovrum och gärna rena sängkläder =) Byter nog rätt ofta. Jag har oftast på mig helt vita träningskläder då jag yogar inför klass eller är "ute" å yogar, är jag hemma, tidigt på morgonen är det mjuka kläder & det som finns till hands.

Vita kläder vid yoga; Genom att klä sig i vita kläder av naturmaterial stärker Du Din aura, ditt elektromagnetiska fält runt kroppen. Att ha något vitt på huvudet av naturmaterial sägs hjälpa Dig att integrera de energier som bildas. Därför kan ni ibland se yoga människor som har turbaner på sitt huvud. Helt enkelt för att ha kvar energierna och skydda huvudet mot för mkt intryck.

Idag är jag ännu hemma pga min förkylning. Vilket känns både jobbigt och trist då jag faktiskt längtar tillbaka till jobbet. Idag är jag yr och upplever huvudet fullt av "ludd" Är dåsig och hängig. Men känns väl ändå som om jag ska gå åt rätt håll och snart vara fri eländet. Är helt enkelt inte van att vara sjuk.

Ljus, värme, kram & Tjingeling

Var rädd om varandra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0