stumbling plans

Gubben blev magsjuk i går kväll, han for upp som en raket runt 23.00 och då hade jag sovit ca 1 timme redan. Hörde honom på toa, suck! Stackarn, vet allt för väl hur jobbigt det är. Han hade ändå en relativt lugn natt om jag ska jämnföra med min vinterkräksjukan. Men oavsett styrka så är det otroligt energikrävande. På morgon skulle han åka å jobba, vid ett svagt ögonblick =) men jag tyckte att han skulle lugna sig och faktiskt vara hemma efter en sån natt. Innan jag gick till jobbet 07.45 hade han återigen besökt botten av toastolen, å erkände att det var nog bäst med vertikalt liggläge.

snubblande planer pga sjukdom. Så det som däremot var verkligt tråkigt var att Eva ringde runt 07.00 och jag fick berätta att gubben blivit sjuk. Så besöket kunde nu inte bli av =( snyft. Men ibland kanske det finns en mening med allt. Hon vet vad jag menar.

Idag har jag varit med mina ordinarie barn, vi har haft gympa och på e.m var vi ute i blåsten. Det har varit riktigt kraftiga vindar så vi höll alla på att blåsa bort i pulkbacken.
Dagen har annars varit rätt ok.

Ljus, värme, Kram å Tjingeling

Kan ngn ge mig en ny kamera?? bara undrar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0