ännu en dag

fredag, skönt. Jag steg upp 06.10 å jag hann yoga ett kortare pass för jag skulle hinna göra tårta att ta med på jobbet innan jag började. Tårtan blev klar i tid å gubben var snäll å hämtade mig, så jag tog mig till jobbet med tårtan. Vår kollega Elin har gått på barnledighet å väntar sitt andra barn. Idag hade hon fått vara på VC å vänt på barnet så det låg rätt och med huvudet neråt.

Det fick även jag göra då jag väntade sonen -86, som inte ville vända sig. Så jag vet att det inte är någon angenäm upplevelse.  Men tårtan vart uppskattad och vi hann med lite planering. Under dagen fick jag även ge lite massage till en kollega som trodde sig fått en propp i benet, nä det hade hon inte men var lite spänd i muskulaturen och dåligt energiflöde i meridianerna. Så kamomillte och att promenera, samt massera benen själv på kvällen.

Jag hängde även upp ett cykelhjul i taket på förskolan =) vi hade lindat det i plastband och barnen har smyckat det med pärlor trädda på piprensare å det blev jättefint. Jag hängde upp det och när jag är klar, kliver jag rätt ut från bordet jag stod på, för att jag trodde att jag stod på ett lägre bord!! dumma jag. Jag sträckte ledbandet och har ont bakom knäet, riktigt ont vilket gör mig tjurig =( Har suttit med en kudde under knäet för att avlasta, men måste nog massera och smörja in med linement innan jag går isäng.

Imorrn blir det att försöka börja packa ner lite saker, det går nämligen inte att vara i huset just nu =)

nu zzzova.

Ljus, värme, Kramiz & tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0