Melodifestival häng

Igår var vi i huset i stort sett hela dagen och fixade. Jag målade inne i öppna spisen, plattan av tegel var i en beige färg, så jag målade om den svart. Sen målade jag 4 hyllor, lite lister som skulle bättras på mm. Sen fick vi skjuts av svärfar hem, och på vägen stannade vi till på Frasses och köpte oss lite snabbmat, då vi var trötta hela bunten. Svärfar å sambo tog skrovmål och själv blev det en veg.pizza. Den var inte speciellt god och senare fick jag dåligt i magen. Jag har ju inte ätit mjukt bröd de senaste veckorna så magen fick en chock och krampade.

 
Svärfar stannade och käkade hemma hos oss i röran, och senare satte vi oss framför tv:n och kollade på melodifestivalen. Vilket jag kunnat vara utan, vilken hemsk musik, iaf i mina öron. Som tur var tyckte jag sista bidraget var ok, samt koregrafin till musiken. Och hon Loreen gick direkt till globen med låten Euphoria.

Tycker inte att Dramaten skulle släppt iväg Thorsten Flinck till melodifestivalen. Det var nog det sämsta jag hört på mkt länge, men vad vet jag. Och Afrodite, ingenting har tydligen hänt på 10 år! Hjälp dom såg ju ut som bandet The Supremes! Har vi inte kommit längre? Jag hade hoppats att Marie S skulle komma med ngt bra, men nä...den var lååångtråkig. Sen Bananen Hm, den nya Markolio? Ja, det var inte bra, utbudet var katastrofiskt dåligt i mina öron, kanske hade du en bättre upplevelse? =)

Ja, sen var det Sherlock Holms efter musiken, som vi då tittade på. Ja, jag är barnsligt förtjust i dessa gamla deckare =) Har kanske med ålder att göra??

Idag söndag har vi fortsatt pyssla i huset, målat har jag gjort som "vanligt" och idag har jag målat om en byrå, som jag även ska tapetsera för att den ska passa in i yogarummet (kul)
Sen har jag städat och torkat garderober. Idag höll vi oxå på till drygt 17.00 men inget slisk idag. Jag åt ungslax med ugnsrotsaker och sambon åt vitaböner & fläsk. Vi fick besök runt 18.30 och han stannade runt 1 tim. Både jag & sambo var jättetrötta, så vi var nog inge vidare sociala.

Imorgon är det jobb, lite barn yogagympa för 5 åringarna. Har dock ont i halsen idag, vilket jag hoppas ska gå över. Är verkligen inte i behov av fler sjukdommar. Förhoppningsvis blir flytten denna vecka, då vi haft för kallt för att flytta i helgen.

Morgondagens Recept:

Torskpaket med färg, 4 personer
400-500 g torsk, fryst(halvtinad) eller färsk
400 g squash,skivad i halvmånar
30 körsbärstomater
2 msk olivolja
6 potatisar
örtsalt
svart peppar
100 g grönsaker tex broccoli per person
Sås: 2 dl matlagningsyoghurt och 0,5-1 tsk fransk senap, 1 skvätt citronsaft och
färsk basilika
Smörpapper som paket

Ställ ugnen på 225 grader. Skala och koka potatisen. Fräs squashen i stekpannan och skär tomaterna till halvor. Forma smörpappret så att det går att göra ett paket. Lägg torsken i smörpappret och krydda lite med örtsalt, lägg squashen och tomaterna över. Ringla över olja, och peppra lite och knyt ihop paketet. Ställ in i ugnen i tillaga i 20-25 min. Servera fisken till potatis och såsen samt några basilikablad och broccoli

Ljus, värme, kram & Tjingeling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0