mitt i veckan

Som ni kanske inser så är inte det tekniska fullt fungerande ännu. kanske tar 10 dagar innan jag får bredband hemma!!
Idag onsdag har jag städat ut hela huset, dvs det gamla huset. Anlitade en thailänsk kvinna som brukar hjälpa till på jobbet emellanåt. Duktig. Hon hjälpte mig i 5 timmar och hon tog alla köksskåp, luckor, över skåp och kakel. Vilken tur att jag kunde få hennes hjälp som var GULD värt. Resten har jag själv tagit, alla 4 rum, toa, tvättstuga alla goölv, kyl/frys och ugn. Och nu är jag sjukt TRÖTT. Fick tom skippa Zumban idag pga jag helt enkelt inte hann. Idag blev det en halv pizza då jag kom hem runt 19.30 och då hade jag bara ätit en bulle och druckit en loka på hela dagen. Pust. (uch vilken dålig Mat dag)

Nu kära vänner ska jag dra täcket över huvudet, för jag orkar helt enkelt inte vara vaken längre.

Läste att min goa systerdotter mår så dåligt, vilket gör ont i hjärtat för hennes skull. Jag hoppas att detta år inte blir så negativt som hon befarar. Utan att det glimmar till någon guldkant emellanåt.

Nu är det fredag, hoppade snabbt framåt i tiden. Vi är iaf i full gång hemma i nya huset, det syns framsteg hela tiden, för att få upp och pynta, pyssla, styla mm är ju så KUL.

Min mage är kass, men det är nog inte underligt eller på ngt sätt förvånande då jag knappt hinner reflektera över det jag stoppr ner i min magsäck...men nya tider stundar och jag ska ta mig i kragen igen, nu när stressen för städ och flytt är över.

Lite nya saker behövs ju självklart, men tar sånt då jag har möjlighet att resa ner till kusten. Blev erbjuden att få åka med till arvidsjaur imorgon, tackade först ja direkt, men fick sen avboka när stressen smög sig på över allt jag behöver stå i hemma...så jag hoppas inte vederbörande blev "lack" på mig och aldrig frågar igen.

Nu är jag å sambo hos svärfar och lånat dusch då vår därhemma inte verkar bli ihopsatt ngn gång, Suck! Jo, ni misstolkar inte missnöjjet, men det är bara allmänt då det är så trist att vänta. Vill ju prova mitt bubbelbad, snart juh.

Skriver igen då jag får möjlighet...

Ljus, värme, kram och Tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0