Hemorojder

Ja, inte för att jag har några, men såg ett tv program om våra "pinsamma" kroppar där en man i 30-35 års ålder hade en otroligt äcklig hemorojd knöl vid ändtarmen. Och ja, dom filmade hans hemorojd samt operationen han genomgick. Jätte äckligt. Dock blev han riktigt bra från sina hemorojder efter sin operation. Själv har jag inte behövt lida av denna åkomma. Min sambo kommenterade tv inslaget med; -Han får ta det lugnt med analsexet!

Är det vanligare för de som har analsex att få Hemorojder, analt framfall, högre smittorisk, fissurer, anal inkontinens osv är skador som kan uppkomma för den som penetreras analt?
Jag googlade i ämnet och fick upp att det tydligen var så. Jag trodde min sambo överdrev.

Förutom tv program så är det den 4e dagen på min kickstart, och det går förvånandsvärt bra. Kan vara att jag har bestämt mig. Igår gjorde jag en smoothi på spenat, apelsin, mango, lime, riven ingefära och vatten för att boosta min förkylning. Jag var jättesnorig igår, och faktiskt har jag fått sova inatt. jippi. Så även idag släpar jag mig till jobbet för att snora ner lite fler små kottar å kollegor. Jag har inte feber, så då går jag. Vet faktiskt inte vad som egentligen är klokast? För vi är dåligt med personal, så man vill ju hjälpa till. Men att gå så här förkyld till sitt jobb? ja, inte vet jag. Men alla är förkylda, så det kanske inte spelar så stor roll ändå, i slutändan...

Nu jobb!

Ljus, värme, kram & tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0