Lyx hemma, mode fundering

Hemma spa idag =) utan förberedelser eller annat jox, man tar det som finns hemma helt enkelt. Eller förbereder väl Som man säkert också kan unna sig.
 
Men idag blev en dag fylld av spa mys iaf. Jag tonade håret för att gömma de grå, peeling i ansiktet, plockade ögonbrynen, samt hårborttagning av hårväxt på ben och under armarna. Oljade in kroppen med vata olja och skrubbvante, njöt Ångbastade och lyssnade på god musik och het ånga och känner mig fräsch som en nyponros.
Hoppade i mysbyxorna och ett linne, så sexigheten lämnar jag därhän...ingen som märker ngt ändå.
 
Nu ska jag också lägga mig på min spikmatta och lyssna på en guidad meditation in i mitt inre.
 
Viktigt att ta hand om sig själv emellanåt, kände att jag behövde detta koncept idag. Min tanke var igår att jag behövde färga hårrötterna och det ena ledde till det andra och jag mår så där skönt gött.
 
 
Läste lite ur en tidning då jag satt med hårtoning i skallen och en kopp te. Där stod det en massa nyttiga saker, för jag är ju en sån där präktig kvinna som läser sånt (hälsa ut i fingerspetsarna) om ngn inbillar sig ngt annat.
Iaf, Jag (fröken präktig) tycker att jag kan bli lite trött på tjatet om att vågen står stilla, men mät, mät och mät så ska du se att det händer saker om du följer detta å bla, bla, bla...blev jag lite neggo nu, måntro?
 
Men jag känner mig trött och sliten. Jag äter sunt (är ganska präktig iaf) Jag rör mig, yogar, å då jag jobbar cyklar jag till å från jobbet å har gjort hela f..bade vintern. Händer ngt? Nä, inte ett jota.
Visst, min förnuftiga del av fröken präktig vet att jag faller för chokladfreselsen vid mensveckan. Men nu har jag slutat, ja iaf dragit ner drastiskt på sockerintaget. men inte går jag ner i vikt och inte visar ngt måttband att det går åt rätt håll.
 
När tusan kommer man in i den "bra" spiralen, som gör att kroppen hamnar i den där f...benade balansen?
 
En annan sak jag läste i fröken präktiga tidningen är detta med mode.
Den som är modig och självsäker (vet inte hur många som räknas dit) och hittar sin stil, slutar gå i tält och är stolt över sina kurvor, är en person som utstrålar god självkänsla.
Om man blivit mobbad eller ngn i ens omgivning tryckt ner en, så var det dags att lägga dessa rädslor åt sidan och spotta upp sig, klä sig efter sin egen personliga stil.
 
Grubbel, tänker, grubblar. Vad är min personliga stil? Å om nu det är så att ingen sagt eller gjort ngt för att rasera ens självkänsla så har vi ett samhälle (vi människor) som ser ner på varandra. Så nog ska man ha en helsickes självkänsla om man vill/vågar klä sig i kläder som smiter åt ens kurvor, som man under ett helt liv försökt dölja på ngt sätt.
 
Kom fram till att visst skulle jag vilja klä mig som...
 
 
 
 
 
Men... Jag ska ju passa i det också...suck.
 
Och om jag har en dålig hår dag "bad hair day" så inte tusan ser jag så här snygg ut i hilka...
 
 
Men, man kan ju inte få allt här i världen.
 
 
 

 

 

 

 

 gläds åt det lilla.

 

 

  Vet din sanning, lev din sanning och tala din sanning!

 

 

 Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0