Har du FB?

Visst känns det sjukt?
Läste i tidningen idag att H&M butikerna fortsätter sälja angora kläder (Angora kaninen som får stå ut en otrolig smärta då pälsen slits av deras fastbundna kroppar, i Kina)
JAG kommer bojkotta H& M tills detta får ett stopp, kan du vara utan H&M?
Eller vill du fortsätta bidra till djurplågeriet, när du nu vet?
 
Visst, det kan ju verka drastiskt att inte handla där överhuvudtaget, MEN för att H&M ska få känna att vi protesterar behövs det en gemensam bojkottning av deras utbud. Kan kanske bli svårt för vissa att inte handla där då det nu råder jultider. Men att se framför sig dessa små kaniners plåga, kanske kan få dig att avstå?
 
H&M vill givetvis att vi ska acceptera att det dom redan köpt in, inte går att förändra! Men visst är det så, om VI inte köper kläder på H&M så får dom en kännbar förlust.
 
Hade jag haft Facebook i detta läge hade jag uppmanat till en H&M bojkott. FINNS det Någon FB läsare som vill kämpa för angora kaninen...Snälla gör det. Uppmana till en bojkott av H&M:s klädbutiker denna jul.
 
 
Kaninerna plågas våldsamt av att få sin päls avsliten. Kaniner är ett tyst djur, och att höra hur dom skriker hjärtskärande borde få varenda sund person att reagera.
 
Eller bryr vi oss inte längre?
Är vi så översköljda av elände att vi inte kan ta in och hjälpa längre?
Jag bara undrar...
Empati?
 
 
"H & M tycker ändå att produkter som innehåller angora blir bra julklappar, rapporterar SVT Nyheter. Den svenska klädjätten gör nämligen reklam för angoraplagg i sin julkampanj, både i butiker och på nätet.
Vi kan förstå de moraliska aspekter man kan ha på att det finns plagg kvar i butik, men då dessa redan är producerade har vi valt att ha dem kvar och visa dem för våra kunder", skriver företaget i ett mejl till SVT."
 
Så låter det. MEN skulle du vilja ha ett plagg på dig idag, då du vet vad kaninerna fått utstå för att tröjan/plagget ska kunna tillverkas?
 
Jag säger NEJ Tack, till H&M.
 
 
STOPPA djurplågeri du vet om, stick inte huvudet i sanden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0