JobbJulavslutning

Igår var det så dags att samlas på jobbet för lite julgröt, mkt god sådan, skinkmackor för de som åt sånt och vörtbröd med ost till vi som gillar detta.
Skumtomtar, pepparkakor (eller...dom var kanske slut?) Men knäck och kola fanns det samt clementiner och julklappar åt varandra. Men jag blev dock utan klapp igår, för leveransen till tomten om beställning för min julklapp hade visst kommit på villovägar...så klapp kommer sen.
 
Nu vet jag ju vem som gömmer sig innanför tomtemasken för min klapp, vilket jag är glad för.
Vi uppvaktade även kollegan Linda som fyllt 40 och är hemma på barnledighet, hon kommer dock snart tillbaka och jobbar 2014, vilket känns jättekul. Så gör även kollegan Anna som också vari på mammaledighet. Oj, vad dom making babys... =)
 
Det var iaf väldigt trevligt på jobbet igår. Men oj vad dagen kändes lååång. började 07.30 och var på jobbet till 19.15 puh.
Jag hade iaf gjort mitt tomteuppdrag och gav bort en julklapp. Så fin att jag själv kom på att jag borde köpt en åt mig själv också...hehe
 
När jag så cyklade hem fick jag en fruktansvärd huvudvärk, jag trodde jag skulle trilla av cykeln. Men lyckades ta mig hem, puh vilken pärs.
 
Sonen ville ha mer julklappspengar för sina julklappar från sitt konto, så då fick han det. Blir dock lite nervös att han tänker köpa åt mig... hm... för det behöver han ju inte. Men jag önskade mig en kokbok då vi var på Willys, å hoppas dom nöjer sig med den.
Jag samlar lite på kokböcker...älskar att prova nya recept och att ha dom samlade, blir lixom fint... med en kokboks samling.
Köpte min första kokbok som 16 åring, och det är en del nu. En del använder jag nästan aldrig, men en del är nästan utnötta. Iaf den första som var "vår kokbok"
 
Det är skönt att vara hemma igen, min mage är alltid i uppror då jag varit borta. Blir så bara. Jag kan inte äta samma som jag äter hemma, finns lixom inte den möjligheten. Så magen protesterar fortfarande efter helgens ätande och onyttigheter ska erkännas.
 
Idag ska jag på Vc och kolla blodtrycket, jag ska göra det nu fram till januari. Det är ju inte bra, men tycker det blivit bättre. Jag hoppas ju kunna vara utan medicin och att yogan ska hjälpa mig där. Så kära ni, nu måste jag avsluta för att hinna med mitt pass.
 
Har friskvård idag, skönt. Då kan jag ta det lite lugnare på morgon och hinna med det jag önskar.
 
Chanti är väldigt nöjd då jag är hemma, hon tyr sig inte så mkt till husse. Mango är mkt för sin husse, så han är inte lika beroende av mig...dock alltid kelsjuk och glad att jag är hemma han också.
 
 
Igår fick jag hem min beställning på presentkort och tidbokningskort för min verksamhet. Jättefina blev dom.
Har beställt julklappar från Kina, visste inte förrän idag att jag beställt från Kina... då vete tusan om jag beställt alls. Men, fick iaf besked om att beställningen äntligen var skickad. Det är lite knepigt det där då man hittar en nätsida, fina saker å så. trodde företaget var från Usa, men...fick nu veta att det var från Kina. Men inget att göra åt nu då, mer än att lära sig att jag inte ska beställa mer varor därifrån, då jag väl fått mina. Har nämligen redan betalat paketet.
 
 
 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0