Juldagen 2013

Dagen efter Julafton, idag juldagen. Städning efter alla klappar å papper lär det bli denna dagen, till att börja med.
 
Min sambo har snarkat alldeles förskräckligt å väckt mig flertal gånger under natten...suck. Men jag steg upp 07.30 av att Chanti tyckte att hon nog höll på att svälta ihjäl, hon jamade så högt så det gick inte att nonchalera henne.
Slängde trötta ben över sängkanten och klädde mig i linne och mysbyxor, en sväng inom toa och blaska ansiktet för att vakna och sen vidare till köket (och då skrek hon i högan skyn, då det enligt henne tog för lång tid)
Suckade åt henne, men gav båda kissarna mat...tyyyst...skönt
 
Satte på varmvatten och tog en mugg till yogarummet, hittade lugnet och gjorde mitt korta pass. Tillbaka till köket och gjorde mig te. Sen slog jag en pling till syster Å och vi pratade julaftons snack en stund, men hennes batteri i telefonen var slut så vi fick ge upp.
 
Igår kom tomten, som tog hjälp av pannlampan för att kunna läsa...
 
 

 
med detta kom tomten till mig med.
Av min sambo fick jag: 1) Ett chackrafärgat armband, ett smycke för livskraften som flyter genom din kropp och dina chakra och som påverkar alla aspekter av ditt liv. Finns enbart med detaljer i äkta silver 
 
 
 
2) en Smoothie blender med två stycken muggar vardera. Perfekt  för dig som gör en smoothie till efter träningspasset. Mixa din smoothie, sätt på locket och ner i väskan så är du redo. Bra att kunna ta med sig.
 
 
3) En Tibetanska Tara, den feminina buddhan Gudinnan för medvetenhet, närvaro, kärlek, healing och välgång för allt liv på jorden. Tara är skydds & medkänslans Gudinna. Beskyddarinna mot alla rädslor och alla underbara kvinnors egen gudinna. Hon praktiserade och lärde ut njutning som ett sätt att nå upplysning. Tara fick begåvningen att kunna hela all sorg och att kunna uppfylla alla önskningar.
 

Av sonen och svärdotter M fick jag en Buddha i glas som sitter på en ljuskub, jättefin
 
 
Av min Mor fick jag en tomte, hade köpt en likadan då jag var i Luleå sist =) så nu fick den en kompis.
 
Detta är den jag själv köpte, grön och fick en blå av min Mor.
 
Av svärfar fick jag 1) OBH Nordica Chilli Handmixer 6761 är en kraftfull elvisp med rostfria vispar och degkrokar.
 
 
Och så fick jag även en 2)
Epilator 4-in-1 med Aloe Vera för ett silkeslent resultat.
 
 
 
Jättefina och många klappar. Har nog varit snäll detta år.
 
Själv gav jag också. Till sambo; Massage (shiatsu massage) Dyna, fotbad med vibrerande fotmassage, T-shirt med tryck och utan, ett badlakan med vargtryck, en svävande penna, ett kraftdjur för styrka, en skjorta.
 
Till sonen gav jag; 4 rutiga flanellskjortor, 2 långkalsonger, 3 pack kortkalsonger, hängslen, T-shirt svarta 4 st och en med tryck, en surfplatta med tangentbord, penna och fodral (sambon var med på denna) En yogamatta (han ville ha en) en liten kniv. En pilotjacka som han fick då jag var i Luleå och hittade den. Gemensamt fick son å svärdotter också Fia med puss (vi provspelade, och man blir inte lika ilsk då) =)
 
Till svärdottern; vantar, sjal, 2 långärmade t-shirts, skor, 2 pack finare trosor med ben, nessesär med godlukt, uggle tomte och en julgris.
 
Till svärfar gav jag; pimpelspö ABU, fönsterinsyns skydd och gemensamt med sambo gav vi honom en ny mobiltelefon.
 
Till min Mor som firade hemma i Luleå med syster; En svart Body, 2 julugglor, en tavla med ram på min syster som lämnat oss, ett uggle halsband, som jag hittade på marknaden (som sambon gav från honom) Hon kommer även att få en pensionärs mobil telefon (beg)
 
Till min systerdotter: En stor vit elefant, en rosenkvarts sten (finns att läsa om dess kraft här på min sida) utformad som ett hjärta, en 20 cm uggla för prynad.
 
Till systersonen gav jag ett spel till då han fyllde år som också fick vara julklapp åt de två. "Hur vuxen är du"? spel.
 
Syster A-S fick en trisslott som gav 60 kr, kan vara starten på en miljon...
 
Systerson Fredrik har fått massor av paket till sina pojkar, som han får om jag får träffa honom vid ngt tillfälle? Lite osynlig då han flyttat och separerat...inte roligt.
 
Systerson Johnny fick ; en bit torkat renkött (100kr) Hans barn fick 100 kr var (3 st) då jag inte hittade ngt här i Arjeplog innan jag åkte ner å träffade dom.
 
Till Bror G skickade min sambo en usb sticka med "mannen som kallades Ove" himla trevlig ljudbok.
 
Till sambos dotter; En tuff skjorta som hon verkligen gillade (tur) och till sambos son: 200 kr, och erbjudande om benmassage =) om han ville.
 
Mitt Kicks paket kom så jag fick mina nya make up grejjer. var det värt det priset? knappast!
 
Det jag inte fick som jag önskade mig får jag antagligen införskaff själv =) men jag ska ju också ha ngt att handla efter Jul.
 
Vi åt kl. 14.00 igår, vilket var ett genidrag, sen såg vi Kalle Anka och vilade maten, sen delade vi ut klappar och det var mysigt, då orkade vi äta lite julostkaka kl. 18.30 när maten hunnit smälta.
Vi spelade sen lite fia med puss och såg sen lite Tv innan vi la oss, trötta å belåtna.
Hann prata med systerdotter som var glad å tackade för klappar, Mor var nöjd å så även syster A-S att hon vann 60 kr.
 
Så, vad mer kan jag begära? Toppen julafton med nära och kära.
 
 
Önskar er ett god fortsättning och Gott slut på 2013
 
 
 
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0