NyårsNytt

Idag-Nyårsafton.
 
2013 år största och dyraste MISSTAG: Igår fick jag en räkning på frakt!! Ja, jag blev lite förvånad. Jag beställde julklappar från en ny sajt som heter lightinthebox, ni har kanske upptäckt denna? Iaf är det jättebra priser där. Vilket jag föll för. Så jag beställde lite varor därifrån och eftersom jag ibland är lite för inpulsiv, hade jag INTE full koll på vart i världen man sålde dessa varor ifrån, och blev lite stressad när jag så upptäckte att jag beställt från Hongkong.
 
För det första är min upplevelse att leveranstiden var 3 veckor längre än beräknat, Det finns ingen egentligen att få kontakt med om man vill ha svar på frågor (även om det står "kontakt" på hemsidan) Det framgick inte att jag som kund skulle betala all frakt, jag trodde det var en låg summa men räkningen var på 700 kr. Samt att de kläder jag beställde var 2-3 stl för små än vad de normalt är i Sverige.
Skulle jag rekommendera lightinthebox? Nej, tyvärr. Priserna lurade mig, eftersom ett påslag på 700 kr i frakt gjorde beställningen väldigt dyr.
 
Jag fick iof paketet dagen innan julafton, men då allt var i för små stl:ar blev det ju väldigt dyrt-då jag också behövde ge ngt annat än det beställda. Och retur - till Hongkong? Nä, blir för invecklat med frakt å dyl. ska jag då betala 700 kr till för att skicka paketet...skulle inte tro detta.
 
Så, lär av mitt misstag, BESTÄLL från svenska sajter, för att slippa en hög frakt du inte räknat med.
 
 
NyårsMENY
 
Pilgrimsmusslor, med avocado/mango salsa, stekt bacon (kalkonbacon)
Gratinerad hummer/ entecote med duchesspotatis
Glass, vispad grädde, hallon samt physallis - mkt gott. Kaffe å Te till.
 
 
 
 
Varför gör jag då två huvudrätter. Ja, sambon som påstår att han äter då allt å jag är den "kräsna" i vårt förhållande vill inte ha Hummer?!
Och som ni vet äter inte jag rött kött... så därför blir det fest för oss båda, men jag får laga all mat =D
 
Svärfar kommer över, så det blir en lugn nyårsafton.
 
 
Ett GOTT NYTT 2014 önskar jag er alla
 
 
 
 
 
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0