Rosa moln

Idag hade vi lite Luciafika på jobbet. Vi har så pass små barn på avdelningen, så i år valde vi att bara ha fika för föräldrarna. Vi hade bakat både pepparkakor och lussebullar med barnen, så det fick räcka. Det är nog spännande att mamma å pappa kommer på besök.
 
Hade efter jobbet två massager, och imorgon blir det ytterligare en massage. Skoj då jag har lite återkommande kunder numera. Arjeplog är ju inte så stort, men hoppas kunna starta en yogakurs efter nyår.
Min lokal är ju också liten, så det blir ju inga mängder av människor.
 
Det finns mkt i naturen som sägs ha kraftfulla krafter. En sten som jag tycker är mkt fin är rosenkvarts.
Rosenkvarts  har samma färg som det rosa sken som sägs strömma ut från hjärtchakrat,  och stenen kallas ju också kärlekens sten. Den associeras med  villkorslös kärlek, såväl som skönhet, frid och inre ro. Av alla  kristaller är rosenkvarts den som är mest passande att ge som gåva till någon du tycker mycket om. Behöver inte alltid betyda någon av motsatta kön.
 
Ger en lugnande energi för att försiktigt ta bort alla negativitet från kroppen. Erbjuder balans mellan yin och yang energi. Mot jorden strålar. Ger en mycket kraftfull och kärleksfull energi. Bär sten eller bara ha den nära stimulerar det verkliga livet kraft: kärleken.
Källa: www.bendixen-netgalleri.dk
 
ROSENKVARTS rosa glasaktig färg. Den främsta stenen för hjärtat.   När vi konfronteras med starka känslor som kan ha påverkat oss negativt.   Använd stenen för att ta in och ge ut mer kärlek och ömhet. Kärlek och ömhet  är karaktäristiskt för stenen. Djupa hjärtesorger läks genom dess helande    och lugnande effekt. Den lär oss att förlåta och läka det som varit. Den ger fridfullhet, kärlek och harmoniska relationer till människor.
 
 
 
Om  du använder din rosenkvarts till helande bör du rena den regelbundet –  detta tar bort all oönskad, negativ energi som stenen har tagit upp.  Rena din kristall en gång i veckan genom att hålla den under friskt,  rinnande vatten, och låt den sedan torka i solen.
 
Närvaron  av en rosenkvarts i ditt hem kan stärka din viljestyrka och på det  viset hjälpa dig att hålla fast vid nya vanor och rutiner i samband med  en kur.

Stenens  positiva och balanserade inverkan på känslorna kan också få bort  störande känslor som hindrar dig att stå fast vid dina nya beslut.

Rosenkvarts  främjar dessutom avslappning och är känd för sitt lugnande verkan. Dess  milda, med djupgående energi hjälper dig att kapa topparna på varje  känsla av stress eller oro.

 

Stenen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer  oskuldsfullheten, och sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga  dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav. Rosen Kvarts är extra bra heala på Hjärtchakrat, Navelchakrat och rotchakrat.

 

Källa: www.dittalternativ.se

 
 
Snart Jul, så ge lite extra kärlek åt varandra och inte enbart gåvor av det materiella.
 
Yoga JulKlapps tips är en ny yoga dvd med manual, önskar den själv.
Finns på
 
 www.altromondoyoga.tictail.com
 

Filmen innehåller anusarainspirerad yoga som är en dynamisk yogaform som ger smidighet, styrka och harmoni. Man jobbar med biomekaniska hållningsprinciper vars syfte är att linjera kroppen rätt för att ge den ett bättre energiflöde och därmed komma åt den inre kreativiteten, kraften och energin.

 

I konvolutet medföljer en 20-sidig booklet om yoga, meditation och ayurveda samt förklaringar till de olika avsnitten. 

 499 kr
 
 
 

 

 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0