Den första morgonen på 2013

 
Livet utanför fönstret är fortfarande mycket tyst och stilla, sambon sover å ensam är jag vaken...å kissarna.
Idag är det då 2013... jag skålade in det nya året tillsammans med sambon, jag med ett glas samarin och han med en öl i handen. Varför samarin? ja det representerar väl min mage och mitt mående 2012...
 
Vi åt gott, jag gjorde entrecote på planka åt sambo å svärfar med potatismos, stekt bacon, sparris och en blomma tomat. Själv åt jag med kycklingfilé, dock utan bacon.
 
Sen spelade vi Xbox - Kinekt med svärfar =D Vi spelade Bowling, jättekul. Svärfar lärde sig snabbt och vann ngn omgång. Han hittade sin speciella stil som fungerade.
Själv gjorde jag en vinst på mitt eget bästa, så även jag förbättrade spelet mitt.
 
Paus och gubbarna tog sig en whiskypinne och då gjorde jag mig en Irich coffee (kaffe, whisky 3cl, farinsocker, toppat med en klick laktosfri grädde) smakade mums. Men därav min mages protest. Jag dricker ju varken kaffe eller alkohol normalt så magen protesterade över detta svek av intag. =/
 
Vi spelade några omgångar till med Bowling och vi provade även diskus (inte min gren) och spjut som jag däremot är bäst och ännu obesegrad i.
 
Svärfar traskade hemåt med Sally vid 23.30 för han ville hinna hem innan allt smällande började vid 12 slaget. Sally blir (som många andra hundar) aningen oroad av allt smällande.
Själv ringde jag sonen strax innan 24 och vi önskade varandra Gott Nytt... och hans mat och fest med polarna var i full gång och allt gick bra där.
Vågade inte ringa någon annan då de flesta var/är sjuka. Så jag skickade sms under dagen till nära, kära och vännerna =)
 
Mor var till doktorn igår, hon hade svullna bronkiter, dvs luftrörskatarr som är ett virus. Feber, hosta, ömmande muskler och svårt att andas var symtomerna vilka Mor hade alla dessa. Och pga hon är rökare var det visst inte så ovanligt att man kunde få detta, samt att det var smittsamt. Få se om jag åker på det...virus är ju som attan på att smitta. Ännu känner jag då inget av det, så bara att hoppas.
 
Imorgon onsdag börjar jag jobba igen, nu på ny avdelning. Nya kollegor och barn som jag inte jobbat med förr. Samt att den ena går på barnledighet under våren. Så då kommer väl ytterligare en ny kollega. Troligen blir det jättebra, men jag hade gärna varit kvar på min gamla avdelning. Det är det jag måste skaka av mig och kavla upp ärmarna och vara positiv till det nya. Det blir ju nya utmaningar med fler mindre barn då våra 4 åringar får en egen avdelning.
 
 
Det som blir min största utmaning är mer tid i barngrupp och ingen friskvård för kollegorna. Dvs 100 % i barngruppen, vilket känns lite si och så. Ska jag kunna göra mitt bästa måste jag oxå orka. Det är stor skillnad att jobba ca 60% barngrupp och 40% friskvård. Då friskvård är det jag helst jobbar med.
 
 
 
Hitta din inre lotusblomma i år...
 
 
 
Mango och Chanti trängs i fönstret för att se på fåglarna vi matar. Deras Tv - natur.
 
 
 
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0