Livet Söndag 19 maj

Idag skiner en söndags sol ner på oss. härligt med värme som tinar upp själen inuti.
Nu har jag varit hos Mor sen i onsdags, men känner att hon kanske hade behövt någon hos sig lite längre. Tyvärr väntar mitt jobb på mig, så jag måste hem. Inte för att jag menar, tyvärr jag har jobb... utan det är jag bara tacksam för, men jag menar, Hade kanske varit lättare om jag bott närmare...eller nåt.
Dock är det ju också en annan sak, om man är på besök å sover här eller har sitt egna liv i närheten.
Jag hade ju ändå inte kunnat vara här hela tiden, för det är nog vad Mor önskar... Vi har alla ett eget liv, oavsett vart vi bor.
 
På morgon har jag laddat hennes dosett, hon är lite förvirrad just nu, men det är antagligen sorgen som stressat hjärnan och får henne ur balans.
 
 
Tanken idag var att åka till Mors bror Gunnar för att lämna hennes bil där, för lite upprustning. Men Mor är inte frisk (förkyld, ett virus som spökar) och just nu känner hon sig lite neede/ lite gammal, trött och behövande och önskar nog att ngn var här å tog hand om saker och ting. Jag var med henne till doktorn och då kom det fram att hon känner sig rätt ensam. Men det blir nog så, då man är ensam. Timmarna känns otroligt långa och ensamma. Och trots att hon har besök oftast flera ggr/v så är timmarna däremellan långa. Kroppen börjar ju ge vika för åldern och händerna och fötterna krånglar, det blir inte lika lätt att handarbeta och fixa längre.
 
 
Så, jag tvivlar på att vi åker till hennes bror =) idag.
Men det är väl så då man blir gammal, man har ett långt liv och så förlorar man sitt barn. Oavsett omständigheter är det nog bland det jobbigaste man genomlever, att begrava ett barn oavsett ålder.  Man kanske anser själv att jag är ju gammal och tycker livet nog tog fel och är orättvist. Det är svårt att prata om döden, för förr var det inget man pratade om. Detta gör sorgen tyngre att bära, när man inte kan dela den.
 
 
Oavsett vad nu dagen har i sitt sköte är jag på väg hemåt, har packat ner mina pinaler och efter lunch beger jag mig, mest troligt.
Träffade F med fam igår. På måndag kommer barnen ha ett möte med Fonus, och vi tar allt eftersom.
 
 
Själv har jag nog också drabbats av en släng av Mors förkylning, haft ont i halsen sen igår, men hoppas detta snart ger sig. Ska ju jobba imorgon, vill inte ha fler bakslag.
Har inte heller yogat å mediterat sen i tisdags morse, så kroppen blir mottagliga för virus då jag är låg.
 
 
Imorgon hoppas jag kunna jobba 7-11, är ju fortfarande ½ sjukskriven. känns tur i nuläget, vet inte om jag orkat återgå till heltid just nu.
 
 
 
 
 Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ...<3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0