pirater och annat

La mig tidigt igår, trots att jag legat i stort sett hela söndagen. Men nu Ny vecka och jag jobbade idag, trots huvudvärk. Gick upp runt 01.30 inatt och tog huvudvärkspiller igen, och sen 05.00 för att orka jobba idag.
När sambons klocka ringde så masserade jag min nacke och tryckte och klämde på ömma punkter i nacke, bakhuvud och vid ögonbrynen för jag tänkte att pressure (tryck med fingrar och knogar) kanske hjälper då akupunktur gör det. Akupressör, du utför ett lugnt tryck med fingertopparna på kroppens akupunkter, som akupunktur men utan nålar
 
Och det hjälpte, jag har inte lika jobbig huvudvärk nu, skönt.
 
 
Vi planerade på jobbet och på torsdag ska vi ha avslutning av vårt pirattema. Vi ska alla klä ut oss till pirater och så ska vi ut och leta skatt. =) Blir nog skoj.
Kommer jag ihåg tar jag med mig kameran.
 
 
Jag har iaf valt ut kläder och smycken för "rollen" som pirat =)
 
 
Idag skiner solen lite till och från och enl gammalt säg så ska sommaren bli som de tre sista dagarna har varit, ganska soliga alltså. Idag är då för augusti, då blir det mer blandat väder, sol, lite stackmoln men rätt ok med gamla ögon sett.
 
Ett problem jag nu har är vad jag ska ha på mig på begravningen nästa vecka. Min mathållning är lixom under all kritik, då jag tröstäter och sen inte orkar laga vettig mat =( fy på jag!
Men jag får försöka skärpa mig i några dagar så att inte magen är allt för svullen av onyttigheter iaf. Mest är ju slarvet, äter på oregelbundna tider och har dålig matlust vilket ger dålig fantasi.
 
Idag bad jag om ledigt inför begravningen, kanske åker jag ner måndag e.m eller så tar jag ledigt måndag...men vet inte om jag orkar jobba onsdagen, dvs dagen efter så jag tog ledigt den dagen också.
Suck! Det blir så lite pengar i plånboken av all ledighet.
 
 
Antar att min kära x svägerska lagt ut fina bilder på facebook, så då lägger jag upp en normal bild på fina Mariana, som besökte oss i Lördags. Det var så trevligt.
 
 
Ute på vår altan =) en goo tjej/kvinna i sina bästa år
 
 
Jag har även en annan bild, säger inte vem det är utan poängen är den snygga mössan på skallen =D Personen vill inte vara med på bild.
 
 
Denna rafflande mösse var sååå snygg, att jag knäckte mig, och ett gott skratt ska ju förlänga livet.
 
 
Nattens dröm;
Det jag kommer ihåg är att jag träffade en gammal vän, som sa att jag såg frächare ut än denna trodde jag skulle se ut! Jag jobbade som fårahede, hade klänning och var mkt solbrun. Vi gick längst den gamla vägen i skogen (en sån där väg med gräs i mitten, upptrampad/körd av människor, djur och traktorer) och jag ledde min cykel. Vi gick förbi ett hus och därinne var en arbetskollega till mig, jag pekade på huset/ladan mitt emot och berättade att även den var hennes, en typ av atelje.
 
Det var vad jag minns av drömmen. Skönt att jag inte tappade bort cykeln iaf, som gårdagens dröm då jag inte hittade någonting.
 
 
 
 
 Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ...<3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0