En del funderingar

Allt handlar bara om en sak att komma till en insikt vad du vill och inte vill göra...eller ska jag skriva vad Jag vill och inte vill?
 

Vilka är våra syften och drömmar i livet, utan detta så blir livet bara en upprepning vi blir levande döda och vi bara existerar. Vi vill väl alla vara nöjda med våra liv, att känna att det är meningsfullt att leva, vi vill känna att varje dag och aktivitet känns meningsfull.
 

Om jag funderar en stund kommer jag fram till att det är mycket som man vill, Vad vill jag/du få ut av livet ? lycka kärlek att må bra, sova, motionera, resa, ett arbete som vi trivs med, att vara en bra förälder, vara ute i naturen, meditera, yoga, zumba, ärlig, spontan, noggrann, öppen, god lyssnare, tuff, ödmjuk, känna glädje, öppet sinne, må bra känslor, rätt inställning, rätt agerande, att slopa alla måsten, bör och ska samt flyta med livet och inte simma motströms att vara den jag är varken mer eller mindre o.s.v., stort som smått, kortsiktigt, långsiktigt, sådant som jag/du vill och inte vill allt i en salig röra...
 
 
Vill jag/du uppleva att vi är den just vi vill vara och göra det jag/du vill göra, stå för det jag vill stå för och vill jag ha uppnått det jag vill uppnå. Allt handlar bara om en sak att komma till en insikt vad JAG vill och inte vill göra, vad jag vill uppnå och inte uppnå, vem jag vill vara och bli och inte vara och bli.

 

Jag måste känna med hela mitt inre jag vad det verkligen är som jag vill, om jag hittar den känslan är ingenting omöjligt då blir strävan enkelriktad. Det är det enda som jag vill uppnå, och då hittar jag hela tiden nya vägar som för mig dit, beslutet är orubbligt, jag vill ingenting annat, allt handlar bara om att ta sig dit.


Men vart hittar jag alla svar, jag har alla dessa frågor, alla dessa drömmar och ibland känner jag mig så trött på att aldrig hitta vägen min.

Mål = Vad jag vill. Syften =Vad mitt hjärta säger = Meningsfullt

Allt vi ÄR & GÖR ska ha ett syfte annars är det inte meningsfullt

 

 


Passion, lidelse, hängivelse, engagemang, entusiasm, beslutsamhet, aktiva val och handlingar, inspiration, riktning, tro på vad jag gör, styrka, uthållighet, glädje, energi, drivkraft, inre vilja, styrförmåga, mening åt livet.

 

 

Hela universum är i grunden energi och information i rörelse, den enda skillnaden mellan en människa och ett träd är innehållet i energin och informationen. På den materiella nivån är både människan och trädet uppbyggda av kol, väte, syre samt kväve. Den enda skillnaden mellan trädet och människan är innehållet i energin och informationen. I naturen är vi människor privilegierade då vi har ett nervsystem, detta har förmågan att bli medveten om den energi och information som finns i kvantfältet.

 

Dagen har innehållit jobb, och efter jobbet var jag och klippte min pannlugg. skönt att slippa ha den i ögonen.

Nu är jag rätt så seg, haft lite huvudvärk hela dagen som molat. Zumban har startat, men vågar inte gå då jag är rädd att jag då får mkt värk. Ni vet, i axeln som fortfarande krånglar. Sjukgymnasten trodde inte amputation av axeln var ngn bra idé.

 

 

 

 

 

 

 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0