en Otrohetsaffär?

I morse drömde jag att jag var otrogen, hade en affär så att säga.
 
Han och en kompis till honom som jag hade denna affär med, satt i mitt kök. Dom hade sin lastbil utanför och hade tagit in en del av motorn som var trasig. Denna del satt dom och skulle laga på mitt köksbord!
 
Först stod vi och pratade, han höll om mig och menade att han blev förälskad direkt då vi träffats. Men jag måste berätta en sak säger jag då. -jag har redan en sambo. - ja, det gör inget svarar han så, jag också. Så bra, tyckte vi då båda??+ Hmmm (underlig dröm)
 
 
Och så sa jag sa till honom, men vad ska vi säga om min sambo kommer hem?
 
Ja, vi säger att vi är gamla kompisar från tiden du jobbade på X-Xrisoft. Ja, det var ju bra. Och efter en stund kom så min sambo hem, han hade köpt nya lampor. Jaha, har vi besök, säger han. Jag kommer inte på namnet på min "affär" så jag svarar - jo, detta är Nicke (då tittar dena Nicke, som han då inte heter på mig och blinkar. Han tror vi har ngn överenskommelse) och hans kompis Neo. Detta är min sambo XXX. Dom skakar hand och sambon börjar intressera sig för motorn på köksbordet. Snart är de alla fullt upptagna med motorn och riktigt tjenis med varandra.
 
Jag funderar och funderar... vad heter han egentligen, min affär? sen kom jag på det. Han är ju känd och så, men vid ögonblicket då jag skulle presentera honom, så var namnet borta. Min affär i min dröm var skådisen och matskribenten Per Moberg. Nej, jag har ingen hemlig önskan om att vara med Per M, men i drömmen blev det så av ngn underlig anledning??
 
Jag tycker egentligen inte om Per Moberg, dvs han är inte attraktiv i mina ögon, han verkar lite skrämmande/obehaglig. Men jag känner ju honom givetvis inte, så det är bara en uppfattning jag fått av honom på TV.
 
I alla fall så gick jag ut och gick i skogen här intill, då männen var kvar i köket och där i skogen hamnade jag i ett stort spindelväv.
 
Så summan av min otrohetsaffär var lite, spinn inte om du trasslar in dig i lögnerna.
Sanningen står starkast dig bi.
 
 
 
 
 
 
Förlåt Per, men det går inte =)
Dejtar inte upptagna män, hehe
 
Bild av Per Moberg, från Extressen
 
 
 
 
 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0