En Pretty women?

Idag har jag jobbat. Började dagen som jag "normalt" gör. Vaknade först vid 04.00, (kanske inte normalt, dock) men tänkte att jag kan ju inte vara som min Mor, stiga upp 04.00 på natten...hm, så somnade om men kände mig mkt tröttare då jag vaknade av väckaren 06.05. Men jag sträckte på mig, vaknade, slängde benen över sängkanten...tänkte - skönt med fredag...=) Tassade barfota till köket efter att jag först drog på mig linne och träningsbrallorna. värmde mig 1 kopp hett vatten med lime.
 
Pussade sambon hej då, gav kissarna mat och tog min mugg och gick till yoga/massagerummet och satte mig ner, tonade in och körde så mitt pass. Var klar 06.50 gick tillbaka till köket, vidare till duschen och tog en snabb dusch före dagens arbete.
 
Åt frukost innan jag åkte. Provar nu att äta Pauluns hälsogröt, en Supergröt med tranbär, hasselnötter, mandel och extra protein. En välbalanserad blandning av havre, råg och dinkel. Med extra protein och, såklart, inget tillsatt socker.
med mjölk till och en kopp te. (grönt-ingefära/citron)
 
Iväg på jobbet, slapp skrapa bilrutorna idag-skönt.
 
En bra dag på jobbet, inte så många barn. Jag gick ut en stund med några barn och vi utforskade området omkring förskolan =)
 
Körde hemåt efter dagen slut, sprang in å handlade och sen hem. Vi åt tidig middag, var hungrig och sambon var redan hemma, hade också slutat tidigt idag. Så jag gjorde flygande Jakob en light version med kalkonbacon.
 
Sen gjorde jag en lite Julia Roberts moment (likt pretty women) Tog mig ett bubbelbad, ljuvligt. Skönt att ha ett eget "spa" hemma. Varmt skönt vatten i vårt bubbelbadkar, bra musik och peeling för kroppen. Ja, det var gudomligt ljuvligt för kropp och själ.
 
 
 
 
Efteråt gjorde jag en fruktsallad och vi såg fortsättningen på serien Hell on weehls. Älskar den serien =)
en helveteshåla på jorden i efterdyningarna av det amerikanska inbördeskriget. Hit kommer en sydstatare i jakt på "them damn yankees" som våldtog och mördade hans hustru under kriget. Cullen Bohannan (Anson Mount) är riktigt butter, han är i början en skitig suput fylld av hat, vilket visserligen stämmer in på de flesta i det lilla samhället, men under seriens gång är han den enda ärliga och har en moral om rätt och fel i den helvetiska järnvägshålan. A. Mount växer hela tiden och han är otroligt behaglig att vila sina ögon på =)
 
 
Han finner kärleken, men hon blir mördad under en indianattack. Inte av indianerna utan av en ryslig svensk som finns på platsen. Han dödar henne för att hämnas på Cullen Bohannan (Anson Mount)
 
 
Här är Cullen Bohannan (Anson Mount) med sin kompis mulatten och hiphoparen Common som fd. slaven Elam Ferguson
 
Serien känns stabil. Välgjord intrig, trovärdiga karaktärer, fantastiska miljöer (i all sin enkelhet, det är mest sand och smuts), en bra grund att bygga en tv-serie på. Utan att ni skall behöva läsa mellan raderna så går jag rakt på sak - jag är helt såld på "Hell on Wheels
 
 
 

Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0