Då var det dags för...

Förkylningsbaciller... igår hade jag ont i halsen, och idag är jag hes, huvudvärk och snuvig. Dock ingen feber, så jag går och jobbar. Får se hur det urartar sig =) Förhoppningsvis piggar jag på mig
 
Det har varit snöras från taket inatt, och då dånar det verkligen i hela huset. Har ändå sovit ganska hårt inatt, så det störde nog sambon mer än mig.
 
Steg upp 06.15 och sa hej då åt sambon, men idag tar jag det lugnt, ingen yoga endast meditation. Så nu är den gjord, samt att jag tog tag i räkningarna som ska betalas. Rolig morgonsyssla? Kanske inte, men nu är den gjord.
 
 
Ibland då jag läser eller tittar in hos andra bloggar, inser jag att jag verkligen är amatör i bloggvärlden. Det är upstylat med kategorier, super proffsiga bilder och det ser allmänt väldigt städat ut hos väldigt många. Och allra finast är det hos dessa tjejjer som håller på med mode och har lite utlandskontakter. Antar att man då lägger till sig med en mer sofistikerad stil. Inte en massa vardagstext och vardagsbilder från ens vardagliga liv. Nä, då är kameran dyrare än, tja vad vet jag (dyr iaf) för att bilderna ska bli så proffsiga, samt att man givetvis har ett stylings intresse.
 
Därför tänker jag ofta, att inte är det ngn idé att köpa blogg plats, dvs att denna ska synas mer. Det är helt enkelt för personlig blogg för att massa människor ska finna denna sida intressant. Jag är dock inte "ledsen" för det, bara ett konstaterande =)
 
 
Många är otroligt duktiga helt enkelt och det är roligt att läsa och titta runt, dock finner jag dom lite tråkiga. Men det är nog utifrån den person jag är själv. Jag skriver personligt för att jag även är intresserad av personliga saker, utveckling av mitt inre eller andras inre resa och upplevelser.
 
När jag läser såna där fina bloggsidor, känns dom aningen plastigt ytliga. Men tror dock att det är vad många vill ha och vill läsa. Min blogg är för snårig med allt "mitt" så att säga.
 
Igår sken solen och vi hade ett jättefint väder. Vi var ute mkt och på luncherna går nu snart alla ut och går, för att få lite egen tid och motion. Gött.
 
Idag har jag en inbokad massage, men tror jag måste avboka för att inte föra bacillerna vidare. På jobbet är det dock försent, där snorar alla redan.
 
Nu frukost och sen ta sparken och svicha iväg mot jobbet.
 
(Är du hemma L, så pip gärna så jag får veta)
 
 
 
Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0