My past week 27-02/2

Önskar jag hade ngt nytt att berätta, men livet går sin gilla gång och det händer inte speciellt mkt. I måndags jobbade jag till 18.00 och efter dessa dar så är jag rätt seg i huvudet.
 
 
Har nog hamnat i ngt..., kroppen säger ifrån. Som ni vet har den ju trilskat lite på sistone. INGA stora grejjer, utan så där irriterande. Så, jag ska inte klaga.
 
 
Jag klarar av att träna och igår vart det både gympa och yoga =) hemma i yogarummet framför Tv:n med DVDn. Och denna vecka blev Zumba mixen flyttad från onsdag till torsdag. Det är ju inte bra, vi hade ju planerat att gå ut och äta, några på jobbet under torsdag...nu krockar detta =/ Men maten smakade bra på Hornavan, dit vi blev 5 tappra kollegor.
Torsdagar har dom nu plankafton, men tyvärr har dom endast Lax och inte röding på sin planka... Så det var ju ingen smakupplevelse.
De andra fick pannacotta till efterrätt men själv fick jag glass med hjortron, smakade jättebra.
 
 
På fredagar har dom planka på Kraja =) men även dom har Lax, fast de är 100 kr billigare än Hornavan. där får man drycken till maten och på Hornavan fick man pannacotta till efterrätt.
Men INGEN har så god planka som vår pizzeria, där har dom röding på planka och den är super god. Sen är väl inte den miljön den roligaste, så skenet bedrar.
 
 
 
Under onsdag hade jag en inbokad massagekund. En inbokad klipptid men båda blev inställda samt att de flyttade Zumban. Det var dock rätt skönt då jag haft huvudvärk och känt mig trött hela veckan. Blev vila efter jobbet då.
 
 
I tisdags hade jag  rörelse för våra avd barn. Känns kul att jag kommer igång med detta igen. Under eftermiddan åkte vi några från jobbet på en föreläsning, tyvärr var både ljud och bild katastrof under första delen. Ett bra ämne men en skånsk föreläsare som pratade väldigt fort och så dåligt ljud gjorde inte cellerna i mitt huvud så pigga. Fick anstränga mig för att både höra och förstå =) slut i rutan åkte jag hem och hade en massagekund, tur att jag vet vad som göras skall. Dock vart denna kvar lite längre än planerat, så det var nästan bara att gå till sängs efteråt.
 
 
Fick förresten ytterligare en oväntad komplimang från en vikarie på jobbet. -Vad bra du passar i dagens frisyr och med den färgen.
-Va! svarar jag förvånat
Idag var det slarviga Flätor och kruelladevill färg i frisyren =)
Ja, jag blev glad, det var ju kul trots allt... dvs hur som helst, känner mig inte alls fin, då e det trevligt att få en komplimang. Trots att det ser ut som det gör =)
 
 
Idag är det söndag och snön faller ner från skyn.
Igår Lördag vaknade jag av huvudvärk, Chanti tjatade om mat med sina Mjau;s.
Sambon klev upp och skulle ge dom mat, så då var jag tvungen upp och kolla att det blev rätt. Chantis mat börjar ta slut, så man måste blanda hennes och Mangos mat så hennes mage klarar att byta foder några dar innan vi får hem beställningen på maten.
Han (sambon) gick tillbaka och la sig då kl endast var 07.30 men jag tog en huvudvärkstablett, gick och tränade framför tv/dvd; n mitt gympa program, yogade och mediterade, la mig även å vila på spikmattan för att musklerna ska slappna av.
 
 
Därefter gick jag tillbaka till köket, gjorde mig en morgon smoothie och klädde mig sen. Tog sparken vid lunchtid och tog en sparksväng och lämnade in DD (trav) och handlade lite. Sparkade hemåt igen. Tänkte att lite motion och luft skulle få huvudet att klarna...mehn...
 
 
Svärfar kom förbi då jag kom hem, vi fikade lite kvarvarande pepparkakor och han fick kaffe. Lite skvaller delades och han berättade att han lagat vildsvin till middag och bjudit en vän på detta =) Han var stolt över sin prestation.
 
 
Då han gick var jag tvungen att lägga mig, migränen var nu ett faktum...så kroppen och knoppen behövde ryggläge. Sov bort 4 timmar, steg sen upp med mitt huvud under armen och lagade middag (hoppades att lite mat skulle göra susen) Sambon? nä, han lagar inte mat...så oavsett mitt tillstånd, så får jag laga mat om vi ska ha någon den dagen.
Det blev Lax i ugn, klyftpotatis och fisksås. Orkade inte ens göra sallad. Men det var lätt och snabbt att laga och att äta. Men var tvungen att återvända till sängen igen, efter att jag städat bort i köket. Sambon hade Hockey att se på datorn.
 
 
Vid 20.00 klev jag åter upp, satte mig på massage dynan i vardagsrummet, å den fick massera mina ryggmuskler. Orkade se lite Tv innan vi igen gick å la oss för kvällen.
 
 
Sovit hela natten och imorse tog jag en migräntablett igen, direkt då jag vaknade med huvudvärk. Och nu är den ganska ok, överlevnadsbar iaf =)
Bra att vi möblerat om här hemma. för nu kan man sitta och titta ut, trots att man sitter vid datorn.
Denna söndag ska vi ev. städa i förrådet. Nu ska jag gå och yoga, så blir det frukost efter det innan vi sätter igång.
 
 
 
 
Kanske blev detta inlägg både rörigt och hoppigt...kan bero på hjärnstilleståndet =)
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0