Överväldigad

Idag när jag kikade in här på min lilla blogg, hade jag jättemånga sidvisningar. Kanske är det så att min lilla brorsdotter är in och kollar för hon har lovat ge mig en ny Header här. Denna har jag ju haft i evigheter. Men jag tror att strax före jul kom Vickan med ett erbjudande att hjälpa mig med en ny.
 
Men... kanske ni tänker, det finns ju gratis headers att använda, duger inte dom? Jo, visst är det ngn där som är ok, men jag vill ju att mina valda bilder ska visa vem jag är och vad jag är intresserad av att skriva om.
 

Just nu håller jag på att sätta ihop ett yoga pass inför februari och om jag får en yoga grupp... Jag har annonserat på samhället om att jag ska ha yoga här hemma i min lilla lokal med start på Torsdag den 6/2
Har dock inte fått några svar, men jag behöver ha minst 3 delatagare av 6 möjliga personer som ryms där, i yogarummet + mig själv då.
 

Varför göra ett pass om ingen svarat?
-Om jag inte gör iordning ngt, skickar jag kanske ut till universum att jag inga elever vill ha. Men om jag förbereder mig, så kan jag ta emot elever samt skickar ett budskap till universum att jag vill, jag är redo, skicka mig elever är du snäll!
 
 
Jag har ett pass som jag startar med, som heter just "kom igång med kundalini yoga" så det blir början, därefter utgår jag från pass som balanserar våra chackran.
 
Kunskapen om chackran är en gammal tradition, en andlig tradition. Vi är ett konstant flöde av energi och dessa pulserar inom oss alla.
 

Är du frisk, så pulserar energierna fritt och harmoniskt, men är du i obalans, stressad, sjuk, eller på annat sätt är i obalans innebär det att energierna kan fastna, låsa sig och rent av stocka sig i din kropp. Dina energier strömmar inte fritt och då kan det vara bra att ha ett verktyg som yogan, för att lösa upp dina blockeringar.
 

Ok, Det finns MÅNGA tvivlare, så är det bara. Våra chakran är en del av den vi är. Våra känslor, hur vi förändras, hur vi känner. Det är grunden i hur vi skapar och uttrycker oss själva.
 

Oavsett om du tror eller inte så existerar chackran inom oss alla. Likaväl som att vi har en fysisk kropp har vi också en subtil kropp. Och chakran fungerar som en bro mellan det fysiska och subtila som är en del av oss.
 
 
Chakrana balanserar och reglerar kroppen på många olika sätt. De är förbundna med nervsystemet via en stjälk som slutar i ryggmärgen. de står i förbindelse med och påverkar även körtelsystemet och har därför stort inflytande på vårt psyko-fysiska välbefinnande.
 
 
 
 
 
Idag har jag endast jobbat halvdag, hade fortfarande huvudvärk på morgonen. Var på VC och tog blodtryck, EKG samt lämnade ett blodprov.
 
 
Tog sparken och sparkade bort till VC och sen vidare på jobbet. Idag var det en härlig dag, varmt... end -3 grader och SOL, underbart.
 
 
 
 
 
 
Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0