På min semester

Jahapp, nu är jag så nere vid kusten å det e sååå skönt med semester.
Vi har varit till Ullared, men där fanns det tyvärr väldigt lite urval av damkläder. Men fyndade barnkläder åt de små här nere, dvs syskon barnbarnen. Lilla Albin är en guldklimp och blev så förälskad i den lilla gossen på 4månader. Är min syster Åsas barnbarn. Köpte en massa tröjor och så köpte jag och Mor sängkläder till honom som hans pappa behövde till hans säng.
 
Köpte även skor, nya hörlurar och div ting. Åt sonen blev det lite och ngn topp till systerdotter, men vet ej om den/de passar. Lite till bror för att han flyttat in i sitt nya hus. ja, istort vart det mest till andra, sambon fick också ngn tröja.
 
Sen har jag träffat alla här utom brorsonen och hans son Milo. dom lovade komma igår, men vi har inget hört av dom dock.
Antagligen blir det inte att träffa min bror(M;s)  barn/barnbarn från Göteborg, då jag inget hört av dom. Min förhoppning var att de kanske kommit ner med sin Mor, vilket deras mor (Mariana)  pratat om i telefon långt innan vi åkte ner. Men annat i livet händer å sker så det blev väl inte så. Vilket känns tråkigt då vi inte har möjlighet att träffas så ofta som jag då skulle önskat.
 
Övrigt har vi då grävt och köpt blommor till brors trädgård, och det känns bra att kunna hjälpa till samtidigt som vi är här på semester.
Idag söndag kommer även min svärfar Bo hit, han är nere här och kör husbilen. Han tittar in och ev hjälper bror med lite elektriska saker å att sätta in ny dörr.
 
Mor min åkte till lillebror M igår, ngt förvirrad då hon inte riktigt har koll på sin medicin och jag tror hon fick i sig fel tablett och blev trött och dissorienterad. Bror M kom sent och det gjorde ju inte det hela lättare, att hon först väntade på dom hela dagen.
 
Bilder å dyl får jag uppdatera sen då jag kommit mig hem igen.
 
Jag trivs och har det härligt iaf här nere vid kusten. möjligen tar vi en sväng ner till stan och äter en bit mat ute i afton.
 
Tyvärr bidde det inte så, min bror G;s svåger ligger för döden efter en tid av canser, så bror åkte till dom på sjukhuset
Sover nog där inatt, hos sin svägerska för att stötta och hjälpa det han kan. Vi har verkligen drabbats av sorg allt för mkt på kort tid i vår familj.
Hans svåger fick ju sitt canser besked i samma veva som min bror G;s sambo (52 år nyss fyllda) hastigt gick bort och lämnade oss. Så det har varit svårt för min bror att ta in att även hans svåger oxå nu kanske ska lämna oss oxå. Man kan ju aldrig förbereda sig på sorg.
 
 
Jag och svärfar har då på egen hand fått pyssla i trädgården. jag planterade och svärfar har klippt häck. Syster Å kom dock förbi och käkade med oss.
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0