En giftig resa

Vi har varit en sväng ner till Luleå. Dels för att träffa systerdotter som ligger på sjukhuset igen och dels för att gratulera sonen som fyllde år i onsdags den 12 nov.
 
Väderleksrapporten visade fint väder, men det var inte en uns sanning i den rapporten. Fredag var tungt grå med dimma och ganska mörkgrått hela dagen. Lördag snöade det i stort sett hela dagen och vi åkte hemåt på kvällen för att kissarna inte skulle behöva vara ensamma så länge.
 
Vi kom först till sjukhuset, fick mess av sonen att även dom skulle dit.
Jag ska bli farmor i början av Juni. Så svärdottern skulle in på undersökning. Så då stämde vi träff efter att vi besökt systerdotter som var i mkt dåligt skick. =(
 
 
 
 
Vi åt även lunch på sjukhusrestaurangen. Jag åt lax med rotgrönsaker, sallad och bröd och sambon åt köttfärslimpa med potatis, sallad. Det var ingen höjdarmat, men det gick att äta. Därefter kom då son och svärdotter. Vi lastade in oss i bilen och åkte en sväng förbi storheden där vi handlade lite och åkte sen till Mor som gjort palt.
 
Vi åt och sen fick sonen öppna presenter från mig, sambo och en del av syster Å. Jag hade gjort och köpt honom en kokbok med egna recept och bilder, en te mugg med text och bilder, en kamouflagedräkt (där syster var med på ett hörn), ett par nya vinterskor, sockar för kylan och en ny sovrumslampa. Malin fick även hon en te mugg med text och bilder på =)
 
Min son ska GIFTA sig med sin Malin 2015. troligen ska dom bestämma datum i februari. =)
Ringarna är vald och troligen blir det bröllopsfest med kamouflagetema =)
 
Övrigt tittade vi på Idol och ut åkte Fanny. Det känns bra. Hon har iof fin röst men är väl ingen idol artist då hon är i ett specifikt fack. Ludvigs röst i Idol är inte mkt till rockröst. Hans höga toner är typ som Jays lugna toner. Han når inte igenom, varför är han kvar är en gåta?
För det BÄSTA med Idol fredag var ju att Jay Smith var där och sjöng en låt.
http://www.tv4play.se/program/idol?video_id=3013781
 
 
Så rätt, så bra att han var med. Go for it, Jay!
Bra låt och Jay är min Första idol. Har aldrig haft någon idol förr, som man hade på flickrummet el dyl. Har gillat mkt musik, men ingen direkt Idol. Så Jay, är min första =) Bättre sent än aldrig sägs det ju.
 
Vi spelade även en omgång yatzy =) Mor vann, men det gick väl inte helt rätt till, men, men. =) hon blev iaf glad.
 
Vi skulle sen trängas i Mors säng jag å sambo. Två flodisar i en 120 säng, gick väl inte helt bra. Vi sov inte mkt någon av oss, hihi. Mkt trötta dagen efter åkte jag och tittade på nya glasögon. Otroligt så har jag haft mina i två år, trodde det var ngt år bara. Så, då var det ju skönt att jag stått ut å haft dom så pass länge. Tyckte ganska bra om dom till en början, sen kändes dom bara fel =( så nu blir det nya.
 
 
Vi handlade också innan vi åter besökte systerdotter, och körde hemåt runt 16.30 och då var det inge roligt väder. Snöade så man blir rent hypnotiserad.
 
Var uppe sent och sov länge idag.
 
2015 blir verkligen en ny resa i mitt liv, med barnbarn och giftemål mm.
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 

Kommentarer
Postat av: Tittut

Du har då verkligen ett härligt Nytt År, framför dig. Bli en (gungstolsgungande med stickning i nävarna)farmor och sen att din älskade son ska gifta sig, kan det bli bättre....nääee =) Trist att din fina systerdotter Linda åter är inlagd på sjukhuset, när ska eländet vända för henne och hur mycket orkar en människa egentligen =(

Svar: Ja du... vet inte vad jag ska svara mer än att vi försöker få allt att gå runt =) på någe sätt.
Eva

2014-11-17 @ 18:51:52
Postat av: Alexandra

Åh va roligt att bli både farmor och vara med om bröllop :) grattis!

Svar: Ja, tackar =) Du ska ju själv gifta dig gumman så det blir ju toppen. Hoppas klänning å allt faller på plats. Robert & M gifter sig borgerligt och har en liten fest, som passar dom. Det blir inte lika storslaget som ert bröllop, men det viktigast är att alla får vad man vill ha. Önskar er lycka till! =) Kram
Eva

2014-11-22 @ 16:47:38
URL: http://alexandrabruhn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0