En X-film

Lördagkväll och vi har precis avslutat att titta på X-men. The X-Men: Days of Future Past är en amerikansk superhjältefilm från 2014 i regi av Bryan Singer. Den är baserad på karaktärer från X-Men. Det är den sjunde delen i X-Men filmserien. Alla de älskade karaktärerna från originaltrilogin går samman med sina yngre jag från "X-Men: First Class" i en kamp där de måste ändra det förflutna för att rädda vår framtid.
 
Riktigt ok faktiskt. T.om några skratt i all action =)
 
 
 
 
Idag vaknade jag 06.20 då Chanti, min vita älskade lilla sockertopp ville ha mat.
 
 
 
Så jag klev upp gav kissarna mat, men kände mig så slut och trött att jag la mig igen. Somnade om på ett nafs och sov tills kära syster då ringde och väckte mig istället =) Jag är ju vanligtvis morgonpigg, så hon blev förvånad att jag fortfarande låg till säng 08.30 Det blev även jag då jag kollade klockan.
 
Men vi surrade bort en halvtimme, sen var ju dagen i full gång.
 
Runt 10.30 pep en kompis och bjöd på fika =) trevligt. Så jag traskade iväg på ett litet besök och satt nog där i 2 timmar och surrade.
 
När jag sen kom hem tog jag tag i det sista i trädgården. Tömde alla krukor på nu döda (ihjälfrusna) sommarblommor. Tömde vattnet från fiskbadet och tog in mina yogagrodor därifrån, så de inte skulle frysa sönder innan snön.
 
Runt 15.00 blev jag tvärhungrig =) så det blev ngt så enkelt som en pizza idag. Åkte även å handlade när jag hämtade mat. Pizza är verkligen ingen bra mat för magen, men...ibland e det ju gott och då jag är lat får jag väl ta den smällen.
Blir väl nya bättre vanor från och med nästa vecka.
 
Min syster var med sin vovve till veterinären. Dvina har fått ett långt och gott hundliv, blev väl 14 år (tror jag) men sen i somras har hon inte mått bra, fick en knöl på ryggen som syster var och opererade bort, sen fick hon ngt i tassarna, och före dess har det varigt lite krämper å så.
 
Jättejobbigt att måsta ta bort en familjemedlem, men då de blir gamla och får än det ena efter det andra måste man ta svåra beslut för att inte djuren ska behöva plågas.
Lider så med syster, och hoppas hon snart ska må bättre. Dvina var en härlig vovve. En blandras mellan schäfer och Sibirien husky ( tror jag?) Men alltid snäll och jättemysig. Hon kommer vara saknad länge av många .
 
 
 
 
 
 Dagens tänkvärda;
 
 
"Barn kommer in i denna värld mycket ren.
Det är upp till de vuxna att vi hjälper dem fortsätta vara ljusa, starka och friska. "

- HH Sri Swami Satchidananda
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0