Höstsol

Igår kväll då jag gick till sängs hade sambon på Tvn i sovrummet (vilket han alltid har) och så var det ett program om en psykopatisk våldtäktsman som använde knivar och hotade sina offer och plågade dom flera timmar.
 
Hm, jag som inte tycker om knivar och har någon konstig fobi ang dessa tyckte det var ett jobbigt program. Bra att dom fick fast mannen, som var en duktig karl på att manipulera människor i sin omgivning.
 
Men naturligtvis började jag drömma om detta på morgonsidan, att jag hamnade i klorna på en galning som höll på att skrämma livet ur mig med en kniv. Han hotade mig och skar i olika material för att visa hur han skulle skära...uch. Ingen trevlig dröm, men typiskt då jag ser ngt sånt där. Är nog lite känslig, och har en alldeles för stor fantasi.
 
Ute har solen skinit hela veckan men mornarna bjuder på en otroligt tjock dimma, man ser inte långt framför sig.
Sambon sa att det tom skulle kunna komma snö till helgen!! Men NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ snälla, inte än.
 
 
Har haft massage efter jobbet och fler kunder som vill ha tider till nästa vecka, då har jag 3 kunder till nästa vecka. Det är ju däremot mkt trevligt. Men det blir lite tufft med tider, månd-onsdag och torsdag får jag boka in, då jag jobbar sent tisdag och fredag är ju skön att få lite ledig. Men i helgen har jag en söndagsmassage.
 
Idag lördag regnar det, och det hördes knappt på vårt nya tak. Förr lät det som att sova i tält =)
 
Så istället för stugan blir det innestädning. Ska ta mig an att dammtorka, dammsuga, torka av golv, vika tvätt och tvätta det som behövs. Sånt man i vanliga fall bara tar som hastigast ska få sig en grundligare genomgång.
 
 
På jobbet är det lite luddig information från chefen, så det blir en hel del konstiga missförstånd i arbetslagen. Det är aldrig kul. Men hoppas det ska räta upp sig, annars vet jag inte hur det blir.
 
 
 
Höstbilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0