Yr i mössan

Jag hängde upp mitt fina doftkrus igår då jag städade, idag har jag tänt ljus och eldat lavendeldoft så det luktar underbart i hela huset.
Har haft två massagekunder som hade med sig Arjeplogs sötaste lilla unge på 4 månader. Det finns söta barn å så finns det ursöta ungar och detta var alltså det sistnämnda =)
Då jag var klar med de två massagerna kom jag in i huset å då hade sambon hittat ett krus med vaniljdoft. Det var en  tung, tjock, söt och stark vaniljdoft. Åh så gott kanske ni tänker, men nej. Jag fick ont i huvudet och började må illa. Sambon däremot tyckte det luktade gudomligt gott.
konstigt.
 
Idag steg jag upp tidigt, igår storstädade vi och jag orkade inte skura golvet. Så då Chanti väckte mig tog jag mig an golvet redan 07.30 på morgon, så jag fick det gjort.
 
Sen hann vi vara till stugan å städa in möblerna och göra klart för vintern, skönt. Vi kom hem å då satte jag ner blommorna från blomlådan i jorden, då dessa var fleråriga.
Fick ju blommor av min Mor då jag fyllde 50 för två år sedan (hm, vart tog de åren vägen?) som också var perenna, men dom dog. Kan vara så ibland att dom inte klarar vintern då vi har riktigt kallt. Därför ville jag spara dessa som jag satte i blomlådan. Har ju grävt en ny rabatt, så jag satte de där. Behöver dock mer jord, men det får klara sig i år nu. Får bli ett vårprojekt.
 
Pratade med min syster, hon skulle köpa en blomma å lite annat åt D+A som Grattis till deras dotter. Så istället för att skicka och betala extra satte jag in pengar till henne.
 
Har även satt ut annons på Blocket åt Mor, hon ville sälja lite smågrejjer.
Vill du kolla? Gå in på Luleå/för hemmet/ möbler & heminrednining/ Stor kaffepanna & vällingklocka
 
 
 
Så bjuder jag på lite bilder, när jag nu hittat min adapter till överföring av bilder på kortet.
 
Stugan

SommarGrillad middag
 
 
Bild idag på morgon
Pelargonen är så otroligt fin just nu.
 
 

Blombänkarna börjar dock se ganska färdiga ut nu, men grannens häck lyste så vackert i solen på morgon.
 
 
Och så
 
Till vänster, min nygrävda rabatt =)
 
 
 
 
"We don't see things as they are; we see them as we are."
- Anais Nin -
 
av Andreas Kullberg. Han förklarade citatet så här:
"När  vi mår bra så ser vi möjligheter, vi ser de rätta lösningarna, vi kan  känna en större närvaro där vi är, vi tas mer på allvar och vi gör rätt  saker. Känner du igen det här? Det som finns runtomkring oss är som  sämst "en mild obekvämlighet" medan väldigt mycket är hur bra som helst. Mår du dåligt så är det mesta rena eländet."
 
 

 Be healthy, keep up, and be you. Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0