En söt bomb

Fick ny bild av guldklimpen idag, hon är såå fin den lilla.
 
 
Underbart fin, känner mig verkligen som en stolt farmor.
 
 
 
sonen 1½ månad, dopdag
Mkt hår hade även han då han föddes.
 
 
Har ingen finare nyfödd bild av sonen i denna dator, här är han några månader
 
 

Jobbat sent idag 12-18.30 och det är faktiskt en helt ok tid då det bara är en gång i veckan. Ganska mysigt att få rå om de sena barnen lite extra. Vi ritade, byggde lego, gav en mat, körde med bilar och bytte en blöja =)
dvs detta var sista 1,5 timmen.
 
Ska ta med en overall och temp nappen till sonen i helgen, får ju SEMESTER på fredag, så då bär det av till kusten. Vi har ju massor att fixa =)
 
Å beundra det lilla underverket förstås.
 
 
 
 
Idag hade vi prickiga dagen och avslutning med barnen. Föräldrarna ska ju hålla i avslutningar, men våra barns föräldrar vill tydligen inte ordna ngt sånt så då gör vi det för oss och barnen =) Vi kokade chokladsås, gjorde fruktsallad och åt glass till mellis, mums.
Idag blev det då mina prickiga jeans =)
 
 
 
 
Tråkig nyhet
Min brorsdotter Aja ska sluta med sin blogg, det känns trist. Jag som träffar de så sällan känns som om jag förlorar de igen. Detta med blogg tycker jag har varit ett fint sätt att få följa med i deras liv.
Nej, jag har inte facebook eller Instagram, men förstår om man är småbarns förälder att man inte har tid att lägga på olika forum. Men det kanske är ett gott tecken det också. Flyttning ryktas det om, men var och om det är hus på G, vet jag dock inte.
Det känns dock sorgligt att hon också (även lillasyster Vickan) lämnar bloggvärlden. Kommer sakna henne och den fina bloggen.
 
Det var en gång två systrar....
 
 
 
Jag var på besök i Göteborg. Aja och Vickan
 
 
 

Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0