Snön kom

I förrgår kom så vintern med den vita snön på backen. kylan kom också, så den ligger kring -10-11 på morgonen då jag ska cykla till jobbet. -Ja, jag cyklar till jobbet med vinterdäck på hjulen =)
 
Beställde mig faktiskt en cykelhjälm häromdagen, som sambon får ge mig i julklapp, hehe. Då slipper han fundera så mkt kring jul.
 
 
Sonen fyller ju snart år 29... å då är det bara ett år kvar till 30 =D
Förhoppningsvis har vi lyckats samla lite pengar så vi skulle kunna resa iväg på ngt skoj då. Men nu blir han först 29, och han har inte så lång önskelista iaf =) Så nåt ska vi väl lyckas ge honom som passar.
 
Tanken är kanske att han ska få sambons cykel å nya vinterdäck =)
 
 
Han skulle väl egentligen behöva en epa traktor el dyl, prutta runt här på samhället till och från jobbet å till affären ibland. MEN det är ju otroligt så dyra såna bilar är, dyraren än gamla beg bilar?? otroligt kan jag tycka. Dom har dem ju oftast bara något år eller så, för sen tar ju de flesta körkort. Sonen är ju iof lite intresserad av körkort, så han kanske blir motiverad att ta ett nu?
 
Men idag när jag cyklade från jobbet, så cyklade jag ikapp sonen som promenerade hem. Jag hoppade av cykeln å vi promenerade tillsammans en bit. Han tycker tydligen inte att detta med körkort är så viktigt utan förvånade mig å var mogen ang detta.
 
 
Imorgon är det ju halloween, så barnen som kommer på förskolan får klä ut sig om de vill. Kanske lite gofika med bakning och några nya lekar kan pigga upp lite. Vi har ju många lediga och en del sjuka denna vecka. Så då får vi passa på att göra ngt litet extra.
Kanske det blir en pumpa att skära i?? vi får se då kollegan handlar imorgon innan hon kommer.
 
 
 
 
Imorgon fredag ska jag få rå om guldklimpen min. Så imorgon blir det farmor myshalloween =) lugnt å stilla med andra ord. bara kärlek till barnbarnet.
 
 
 
 
Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0