Ännu ett år

Ja, nu fyllde jag år igår.
Vaknade och hade inga större förväntningar av dagen =) Är ju ingen jämn födelsedag eller så. Jag steg upp ca 7.20 gick upp för att köra min träning. Cyklade 5 min, hoppade hopprep 5 min med 30 sek vila mellan varje minut, Yoga 45 min. meditation och sen axelprogrammet.
 
 

Men inte alltid lätt att älska sin IBS mage, men jag försöker.
 
 
Därefter en dusch och sen kokade jag rabarberkräm. Fick nämligen rabarber av svärfar på torsdag och det blev jättegott.
Åkte till jobbet och jobbade mina 4 tim, har blivit av med pedagogiska lunchen så nu ska jag hinna fika/äta på min kvartsrast (har ingen lunch då jag jobbar halvtid). Vilket gör dagen väldigt stressig och just nu mår jag inge vidare av mitt schema. Tur att barnen är så gulliga, glada att jag är tillbaka och hade jag inte haft dom så vet jag inte om jag orkat.
 
Innan jag åkte från jobbet sjöng mina barn och kollegor "ha den äran" för mig, gulligt. Fick också en bild som barnen gjort. Så snälla.
 
Sen for jag och hämtade Nemi, då mamma skulle städa idag, dåligt väder så jag hade bilen. Dom skulle iaf komma senare. Vi kom hem och jag gav Nemi mat, blev kokt sik från svärfar (fiskad i Arjeplog) kokt potatis och morötter med lite dillsås.
 
Sen provade vi vila en stund, men hon somnade inte. Så då klev vi upp och bytte till finkläder inför att de andra skulle komma.

Nemis outfit fredag, klänning hon fick då hon fyllde ett. Den var jättefin på henne.
 
 
Älskade barnbarn =D
 
 
 
 
Till dagens ära ringde; mina bröder S och G, systrarna Å och A-S, Systerdotter L, och så Mor. Fick blommor av sambon med en vas till, samt att han fixat smörgåstårta, så slapp jag laga middag, En vacker orkidé av son och sonhustru + Nemi =) en slant av svärfar och kort från syster A-S, samt en söt hjärtformad tavla av Mor + kort.
Ett Grattis på mail av g:a kompis Å =) Jag tackar och bockar, ni är jättefina, tack!
 

Syster Å sa att vi troligen skulle ut och äta då de kom, så kanske jag blev bjuden på mat då =) Låter ju bra.
Systerdotter ville komma över midsommar, vilket jag ser fram emot. Lättare att prata och umgås här, då jag inte har en massa andra måsten =)
Vi har iof en del jobb att göra, men tror nog vi ska hinna umgås också, ska iaf bli mkt trevligt. Så skönt att det går framåt för henne.
 
 
 
Förhoppningsvis hinner vi med en drink i motljus och att värmen kommer =D
 
 
FredagsKvällen blev mkt lugn, såg två filmer som kanske inte var waow, den ena var bättre än den andra...men mkt film görs, och alla kan ju inte vara super bra. Sen är ju smaken olika. Jag och sambon har ju väldigt olika smak, så det är inte alltid helt lätt att se film ihop som båda gillar, hehe.
 
Hur väl känner du mig?
Här är ett test, ingen kanske svarar...men jag trycker ner några frågor, svara om du tror dig veta.
 
1) Vilken är min favoritfärg?
2) Vilken metall föredrar jag? (Guld, silver, brons, koppar)
3) Vilken film tycker jag är den bästa, enl mig då?
4) vilken serie tycker jag om just nu?
5) Vilken färg har mina ögon?
6) Vad tycker jag är godast, glass eller tårta?
7) Är jag Hund eller katt människa...eller både ock?
8) Föredrar jag resa eller hemma under semestern?
9) Vilket stjärntecken är jag?
 
 
 
Idag är det så lördag. Vaknade ca 08.00 och var då ensam hemma, blev lite snopen. men sambon hade åkt till stugan med svärfar och börjat kika på gäststugan.
Så för egen del blev det träningen som tar ca 60 min, idag fick jag så ont i andra vaden...vad händer? När man väl kommit igång, så blir det bakslag...hmmm.  Blev sen lite telefon tjatter med syster Å och Mor ang spelning på hästarna. Midnattstrav i Boden, kan gå hur som helst.
 
Bror S ringde också idag igen, ville bjuda ner mig till honom så jag skulle hjälpa honom med lite tapetsering mm. Tackade men nej, det går inte. Dels har jag inte sem, sen är det nog inte det bästa att pyssla med då axeln håller på att rehabilitera sig =) Gulligt ändå. Fick känslan att han saknade mig lite.
 
Har inte kommit mig ur mysbyxorna idag, bara pysslat, tvättat och städat lite här hemma och inte ens gått utanför dörren. Haft en slappar dag, känns det som. Är lite mentalt slutkörd och ngt låg kan jag nog påstå.
 
Inte träffat familjen idag, känns också tomt =) Van att träffa lilleplutten, så när jag inte gör det blir det tomt.
Idag har jag faktiskt med sambons hjälp beställt en 120 cm säng att ha i gäst/Nemis rum. Ska göra om där lite grann. Blev en rätt dyr historia, då det alltid blir lite extra när man handlar från IKEA. Men varorna kommer inte förrän den 8/7...synd, hade hoppats att få dem innan bror och syster kommer den 4:e juli.
 
Väder; Det var mulet under större delen av dagen, sen kom regnet runt 15.00 och nu är det lixom blött =) Men det gröna kräver sitt, så regn behövs också. Men erkänner att jag längtar efter sol och värme.
 
Nu lite Tv innan sängen.
 
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0