dan före ...semdagen =)

Jobbat mitt pass idag och i slutet av dagen fick jag då till slut, efter lång tystnad så här i absolut sista minuten veta vart jag ska få vara till hösten. Blev förvånad, då det är med 1-2 åringar, men samtidigt inte då läget är som det är. Varför göra det lätt när man inte behöver...
 
Jag får iaf jobba med bra personer, och sen älskar jag ju småttingar =) vilket känns positivt. Men visst kan jag ändå fundera hur själva tanken är, för det är luddigt. Har ju varit sjukskriven i två år för dålig axel, så småttingar är ju "bästa" tänkbara? eller... Jag behövde även gå ner i tid, då familjen behöver hjälp. Det blev inte heller som jag hoppats, men jag provar och ser.
Men nu lämnar jag allt åt tiden och nu känns det iaf bra att veta vart jag ska då jag börjar om efter sem.
 
Nu är det bara en arbetsdag kvar före semestern.
 
Idag fixade sambon, så cykelsitsen Nemis blev fastsatt på min cykel. Så vi tog en cykeltur hemåt till föräldrarna och sambon tog en promenad och lämnade vagnen =)
Nemi tyckte om att åka därbak, hon klappade mig på ryggen och pratade högt och ljudligt. Blir nog en längre tur imorgon =)
 
Så otroligt söt i sin cykelhjälm som Farfar Nick sponsrade åt henne. Även jag var ju tvungen att ta min hjälm och föregå med gott exempel, det gillades, för hon ville klappa på min hjälm och sen på sin =lika
 
 
 
Hon ville verkligen inte kliva ner från cykeln och inte ville hon gå in heller.
 
Hon är verkligen en tjej som trivs att vara ute, vi behöver inte leka eller ngt utan hon vill lukta på blommor, titta på stenarna, känna och utforska naturen omkring sig =) nyfiken och orädd. Hon är bara för söt, farmors lilla gullunge.
 
Imorgon fyller så sonhustrun år =) De ska nog ut lite på tu man hand och lillan sover hos mig. Så firar vi lite på lördag efter att de haft tvättstuga hela dagen. Men är det fint väder får vi ta det i stugan =)
 
Har inhandlat en liten gåva till damen, får väl se om det blir bra? Här finns ju inte så mkt att köpa, tycker jag... men en liten present får man ju fixa på högtidsdagen.
 
Tror hon skulle baka chokladmuffins/kladdkaka... DET ser jag ju fram emot, så fixar jag grädde och så bjussar vi på middag under lördag.
 
Det har varit en fin dag idag men ikväll kom det så en regnskur. Det gör ju inget om det blir så, dvs regnar på kvällen/natten och solen skiner på dagen. Det är bara bra.
 
Svärfar fixar i gäststugan så det ska bli intressant att se hur den nu blivit efter allt jobb. Han var förbi och blev klippt av mig igår, då han nu är ute och småflirtar runtikring, hehe.
 
 
Övrigt; Idag kände jag mig så besviken, har ju varit duktig och tränat dagligen sen början av Mars. Men denna muffinmage... Det hade ju varit roligt att se ngt resultat! Men har man IBS så har man, så det är väl bara att gilla läget =( snyft.
Men träningen går bra iaf och jag fortsätter ju ändå.
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0