Fallen fura

I söndags var vi till stugan och upptäckte till vår förskräckelse att en tall fallit ner över vår gäststuga. En rotvälta.
 
Det har ju stormat och blåst hårda vindar och vi kunde väl aldrig tro...
 
Så vi ringde räddningen som är min son. Han har ju både utbildning och erfarenhet och han var jätteduktig.
Han började att såga av alla grenar vid toppen så spänningen i trädet skulle avta ngt, därefter sågade han med motorsågen och till slut drog han och sambon med hjälp av bilen bort trädet från stugan.
 
Taket är intryckt, dörren trycktes ut med karm och allt och väggen är sne. Så nu kom svärfar hem igår kväll så det blir ett byggprojekt. Lär ju ta en hel del tid att få till detta. ingen har ju semester ännu så det får bli helgen och midsommar helgen jobb att försöka få detta iordning. puh.
 
Lite bilder från söndag.
 
 
Vår fina gäststuga
 
 
 
 

Och i söndags...
 
 
 

Så trist och så mkt jobb att återställa =(
 
Så, nog vet vi vad vi gör. Vi kan ju inte ha det på detta viset.
 
 
Övrigt så är jag i en negativ spiral då det gäller jobbet. Kan inte gå in på vad, men det tar enormt med energi och det känns väldigt tråkigt att det är så här.
 
 
Träningen och hälsan är däremot bra. värmer upp 5 min motionscykel, Hoppar hopprep 5 min varje dag, sen ett 45 min yogapass och sen 3 min meditation. cyklar till och från jobbet och det känns riktigt bra att jag gör detta dagligen och har gjort så under 2 månader =) Glad över motivationen och att det går bra.
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0