Snart vänder det

Ja, nu är det visst dags att vänta på höst och vinter igen... Nä, först hoppas vi på Varm, skön sommar med mkt umgänge och en del trädgård och bygge.
Idag kom solen tillbaka, och trots blåst var det en fröjd att få titta upp mot himlen och låta solens strålar värma min kind =)
Har haft möte igen på jobbet, men måste nog erkänna att jag främst får huvudvärk och inser att ordkrig kan bli lite "fula/Ugly" och jag känner mig dränerad på energi.
 
Men...fick iaf en kick energi då jag började dagen på jobbet med ett kort rörelsepass på medan med en sommarjobbande tjej som bjudit in barnen på förskolan =) till ett pass.
 
Så då blev det två fyspass idag, med lite extra svett, hehe.
 
 
Jag längtar väldigt mkt efter katt igen och har pratat med en uppfödare i Skellefteå. Jag hoppas bara hennes två honor kommer i löp snart. Då blir det kisse bäbisar till höst =)
 
Snart midsommar. Vad ska vi då hitta på? Är osäker på upplägg, men vi kommer väl först och främst att umgås-familjen eftersom fina systerdotter kommer på besök. Vi får hoppas att vi kan återuppleva lite drink i motljus, kanske bad i badkaret och introducera lilla Nemi för stugans alla kottar =) Blir till att hålla lilla damen under uppsikt så hon inte vräker i sig allt för många, då kanske ekorrarna blir ledsna?
 
 
Kanske kan vi fixa en midsommarstång också... Systerdotter verkar gilla dess konstruktion =D
 
 

Men svärfar och sambon har jobbat för att laga gäst/sov stugan som vi fick en tall över under stormen. Det går framåt iaf.
 
Vi behöver kratta och fixa, men det känns bara bra att få åka dit och spendera lite tid i vårt paradis.
 
 
Önskar er ALLA en härlig och trevlig Midsommar!
 
 
 
 
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0