Snö-sol-regn =Vår

Jahapp... 19 maj så föll snön från himlen hela dagen =( uch & uch. Lördag var det toppenväder och vi grillade och njöt av somrig vårvärme =)
Idag regnade dagen bort...ja, det är väl vår helt enkelt. De lovas sol och värme ju närmare helgen vi kommer.
 
Fredag ska jag på begravning =( vilket alltid är en jobbig upplevelse, man inser att vi är människor och inte kan leva för evigt.
 
Känns som att livet rullar på och dagarna rinner på i vardagens tecken.
 
Sambon har verkligen tagit tag i sin träning och det syns tydligt att kilona rasar ett efter ett. Han åkte till Sthlm idag för kurs, så vi gick igenom hans kläder inför packning. Jag har ju köpt honom kläder eftersom, och de har varit lite för tajta. Så inför resan kunde han klä upp sig i nya kläder som satt jättefint. Tummen upp för honom.
 
 
Min egen träning går ok, men i betydligt saktare mak. Ja, jag yogar + mediterar på morgonen, hoppar lite hopprep och cyklar tur & retur till jobbet. Men nä, händer inget på vågen eller att muffinsmidjan minskar. Ja, jag vet.
 
1) Gör upp en plan med min träning... men jag har lite dåligt med energi för att öka träningen och har väl inget konkret mål eller ngt datum för uppfyllande. Det går lite på slentrian, erkänner jag.
 
 
Jag har många nattliga drömmar som är uppfyllda av ilska och frustration, känns som jag ska röra på mig i ngn riktning men får inga alternativ, inga dörrar som öppnas eller träffar inga människor som får några hjul att sättas i rörelse. Känns som att ödet vill säga mig något, men jag hör inte vad det är?
 
Därför känns livet som stiltje i ngt lutande uppförsbacke istället för nedförsbacke...och känslan har varit där länge nu.
 
 
Nemi nytt:
Lillan är iaf fantastisk och utvecklas hela tiden. I Lördags var vi ute och grillade på altanen och hon går så jättefint nu, även på gräsmattan den lilla raringen.
När hon är här hjälper hon gärna nyfiket till, diggar att dammsuga och är nyfiken då jag lagar mat.
 

Däremot vill hon gärna riva och slita i allt, saker går sönder där denna lilla vilding far fram, får lite Flashbacks från då hennes Far var liten batting =D
Men hon är kreativ, hittar nya vägar hur hon ska ta sig dit hon vill och hon börjar snart klättra...puh, måste nog barnsäkra lite här hemma. En tjej som vet vad hon vill, än så länge går det ju bra att avleda det mesta, men visst får denna tjej sina utbrott också när viljan vill ngt som hon inte får.


Hon utvecklas iaf efter konstens alla regler, en smart liten jänta.
 
 
I Lördags fick hon för sig att hon skulle i rabatten min och smaka på jorden =)
Hon var riktigt besatt av att ta sig dit.
 
 
 
Over and out, The bed is calling!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0