Ditten och datten +katten

Då var det så dags att rensa kroppen med den speciella dieten som allmänt kallas "magsjuka" En effektiv metod där man kastar ur sig allt maginnehåll och gärna rensar tarmen samtidigt, en super detox helt enkelt. La mig igår kväll och genomförde några timmars detox och har varit likt en disktrasa mest hela dagen. Igår hade jag våldsam frossa också, magen är nu lugnare men inte helt stabil.
 
Son, sonhustru och lilla barnbarnet låg förra veckan och i helgen, så jag har skött lilltrollet, lörd-måndag under dagarna då Far och Mor gjorde detoxen alias magsjuke kuren. Lillan har dock diarré och har ätit otroligt dåligt, stackarn. Försökt få henne att dricka så mkt jag kunnat, men hon är inte så sugen.
 
Igår måndag fick jag ta en VAB dag, får se om det fungerar med FK?
Men vi tog iaf en dusch och jag hann bara sätta henne i dusch kabinen så blev där en liten olycka, tur att jag inte spolat i för att bada :-)
Men hon älskar att duscha och bada, så vi roade oss med det och det är så kul att dela hennes glädje :-D
 
Hon fick tillsammans med mig även leka med kattungarna, dvs med en kattvippa och då de jagade den pärlade hennes skratt så glatt i rummet. Sötnöten våran :-)
Hon har fått promenera från deras lägenhet hem till vårt hus och hon är så rolig. Har fått för sig att emellanåt sitta och vila på snökanten, eller ligga och vila :-) Så det tar sin tid att promenera.
 
 
Och så lite vilopaus :-)
 
 
 
Nu har jag fått svar ang ansökan om stamnamn hos Sverak, så nu när jag säljer renrasiga kattungar säljs de under mitt stamnam SE*ParamjotPaw´s
Heter ju Paramjot Kaur, dvs mitt yogiska namn så jag blev jätteglad att jag kunde använda mitt namn i stamnamnet också. Troligen är jag inte ensam yogi som heter detta, men kanske ensam om att ha det som uppfödarnamn :-)
 
Det kostar en hel del att få allt iordning, dvs först köpa en renrasig hona, sen veterinärbesikta henne, xtra veterinär kontroll då det visade sig att hon var dräktig, sen ta DNA prover och skicka dessa till USA för analys, registreringskostnad, försäkra djuren, vaccinera de små, chippa och veterinärbesikta dessa, gå med i olika grupper som har med rasen att göra, medlemsavgifter, annonsera ut kattungarna. Så faktiskt, jag hade ingen aning om alla omkostnader :-) Men, det får det ju vara värt.
 
 
Mai Pearl "Perly" får nog stanna kvar hos oss.
 
 
Mai Pearl är en lilamaskad hona (BAL c)
 
Kattungarna kommer då att säljas så småningom.

Väldigt mysiga små pälsbollar. Har alla kvar ännu.
Säljes då de är 14 v. i Mars-2017

Mina fina killar är...
Färgerna är: Toulouse som är en brunmaskad bicolour hane (BAL n 03)
Shun gon är en lilamaskad hane (BAL c)
Och O´Maly är en blåmaskad bicolour (BAL a 03)

 

Föräldrarna är:

Kattungar av Torparkattens Nigella (BAL n 03) och Torparkattens Pumba

Vid leverans kommer en kattunge från oss vara:

* Chippad * Veterinärbesiktad * Vaccinerade X 2 * Inneha Stamtavla och Föräldrarna är PRA fria.

 
Nu är inte först till kvarn som räknas utan vart de kan få ett bra, kärleksfull föralltid hem. :-)
Kissarna är framåt, nyfikna och busiga, så det mesta i hemmet känns som om det hänger ganska löst :-) En å annan blomkruka har de redan lyckats få ner och varenda kväll hör man ngt som skramlar, hehe.
Men vad annat kan man vänta sig då man har fyra busiga små pälsklingar att uppfostra.
 
 
Näpp, nu är det sängen helt klart som lockar.
Mer sängmys med mina älsklingar :-D
 
 
 
 
 
Over and out!
 
 
 
Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0