The hell headache...

Visst, förra veckan var jag förkyld, feber! (Gick och jobbade ändå torsdag- för tidigt tydligen)
Skulle sälja två av mina kattungar till Kanada!
Besök på torsdag av köparen från Kanada!
Skiljas från mina katter!
Få en ny katt till familjen!
 
Ok, det hände en hel del. Och min hjärna har kokat över. Sitter nu med en migrän som jag har fått dras med sen i torsdags kväll. Har aldrig hänt förr att jag får ett migränanfall utan någon som helst förvarning.
Nu har det hänt. Jag körde och hämtade upp min köpare i Arvidsjaur, på väg mot bilen slog migränen till som en blixt från h..vetet.
Jag hade inget val, satte mig vid ratten och styrde bilen hemåt, med ett huvud som mer eller mindre gått i bitar. Självklart började jag även må illa, så strax utanför Arvidsjaur började "spyfärden" hemåt. Jag vände ut och in på magen ett dussin tal gånger innan jag rattade in bilen i carporten.
Visade den ngt förskräckta gästen till sitt rum och stupade i säng.
Ok, hann plocka åt mig mina migräntabletter innan jag stupade.
 
Sov, nä det gör jag inte då jag har migrän... jag låg i dvala, kände hjärnans trasiga arbetande mot att värja sig mot den totala smärtan som övertagit knoppen.
 
I dimma steg jag så upp dagen efter, vi åt lite frukost. Tur att sambon var hemma, puh. Han fixade den, sen gjorde vi alla papper, pratade lite katt...tyvärr kommer jag inte ihåg så mkt då hjärnan var i medicins dimma för att orka ha huvudet upprätt.
Lunchen blev avklarad och sen körde sambon gästen till flygplatsen i Arvidsjaur.
Hon var tack och lov mkt trevlig och förstående, efter föregående bilfärd.
 
Vanligtvis ger sig migränen efter ngt dygn. Idag är det tisdag och den är kvar. Som ett monster av värk hänger den kvar i mitt huvud.
Var till läkaren i Arjeplog igår (stafettläkare) Ger dock inte mkt för deras expertis :-(
Han gav mig ingenting. Mitt blodtryck ligger fortfarande på 185/100
I Luleå hade de lagt in mig, gett mig medicin så migränen gett sig för att få ner blodtrycket. Här-näää.
 
Jag blev sjukskriven veckan ut, visst. Det är ju nödvändigt, jag kan ju inte jobba med detta blodtryck och migrän!!
Men vad gör dom?-inget.
De tog lite prover, temp, sänka och blodvärde och det var alla normala. Men är det normalt att ha sånt blodtryck och migrän i 5 dagar? Har aldrig förr måsta ha det på detta vis.
 
Så, jag ligger mest ner i mitt mörka sovrum och väntar på att migränen ska lämna min hjärna och låta mig fortsätta leva mitt liv. Ok, minska stressen får jag nog göra.
Saker jag inte kan förändra är dock; arbetsplatsen, som jag bävade skulle få detta resultat. Inte 5 dagars migrän, men fler migrän attacker pga stressig barngrupp, den höga ljudvolymen, dåliga lampor. Vilken även påtalades då jag blev flyttad. Pga jag har en migrän historik. Men vem lyssnar?
 
Nä, även med migrän har man några lättare pauser, som nu efter att medicinen börjat verka en stund. Men det går inte att överanstränga mig, så tillbaka till sängs. Tur jag har sällskap av min nya katt Énya, hon e så go.
 
Hoppas jag snart är på benen igen :-(
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 

Långt Uppehåll

Åkte på en förkylning natten mot måndag. Så det blev till att vara hemma och krya på sig.
 
Denna vecka får jag besök av köparen från Kanada som ska köpa mina två lilamaskade charmtroll. Hon kommer imorgon torsdag.
Jag är väldigt nervös, har ont i magen och näst intill resfeber för mina kissar :-(
 
Jag kommer ju att byta min hona mot en av hennes honor, som dock är 1 månad äldre än mina :-) Vet inte hur detta ska gå med löp och kastrering och fertila honor och fertil hane och p-piller mm, mm :-)
 
Så nu hopp i säng och ladda batterierna för att orka köra till Arvidsjaur och hämta henne och lilla Énya som min nya kisse heter.
 
 
INTE den bästa bilden :-) Men de är dessa två goa kissar jag ska skicka iväg.
 
 
 Och denna lilla skönhet Énya ska jag då byta min Mai Pearl mot.
 
 
bytes mot "Perly" nedan
 
 
 
 Shun gon
 
Nemi var förbi och hälsade på med mamma M idag. Det är så roligt att träffa henne, hon blir så otroligt glad att ses. Älskar mitt barnbarn så otroligt mycket.
 
Till helgen lovade jag rå om trollungen från lördag f.m till söndag för att sonen skulle sluta med nikotin, och då kan man ju inte neka, inte för att jag vill neka då jag ska få rå om henne.
 
Då har jag iof fått en ny kattunge som måste anpassa sig, men hoppas det går bra iaf, Nemi har lärt sig att vara lite försiktig runt katterna och hon lyssnar då jag säger till henne.
 
 
Jag och Nemi var tillsammans på marknaden och hälsade på renarna och åkte lite släde.
 
 
 
 
Det är härligt med vintern då det går mot VÅR och blir lite varmare :-)
 
 
 
Natti :-)
 
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

RSS 2.0