Life Bites 5.

Tandläkaren hade påbörjat undersökningen av Mi:s tänder då sköterskan kommer in och frågar om han kan ta ett viktigt samtal. Han tittar på Mi som ligger med sugen i mungipan och undrar om det är ok för henne om han hastigt tar telefon. Hon nickar & tänker, -ja, det måste vara viktigt för han brukar annars vara noga och aldrig avbryta när hon varit där.


Han undrar om hon vill ligga kvar eller sätta sig upp? Hon pekar på sugen –kan du ta bort den, gurglar hon? -självklart svarar tandläkaren och tar den från munnen. Mi har sin mp3 om halsen och stoppar hörlurarna i öronen och ligger kvar för att vänta och samtidigt lyssna på sin musik.


Hon har egentligen bara hunnit stänga ögonen då hon hör dörren öppnas och tänker att sköterskan nog kom tillbaka. Men plötsligt känner hon en stor hand över sin mun och haka som pressas ner mot nackstödet. Lampan som tandläkaren brukar lysa med ner i munnen får hon riktad mot sina ögon, hon blinkar och försöker se förövaren, men är ljusblind. Han väser mot hennes öra, -Rör du dig slyna ska jag skära halsen av dig.


Hon blir fruktansvärt rädd, hennes sinne blir som förlamat och hon är plötsligt inne i sin värsta mardröm. Hon lämnar helt enkelt sin kropp, som hon som ung gjort då hon blivit antastad. Mannen med handen och den raspiga rösten sliter i hennes kläder, hon känner hans händer mot sin bara hud och han har lyckats få sönder tröja och bh och hennes bröst blottas.


När Tompas tankar börjar gå igång ute i väntrummet inser han att nu är det hans tur att ge igen på den där flickan. Hans namn var inte registrerat hos tandläkaren ännu, då han på vinst & förlust tagit sig dit idag pga tandvärk. Han gick in på toan, där han ringde en av sina vänner, som han litade på och bad denna söka Mi:s tandläkare. Bad personen att hitta på ngt smaskigt så att Mi:s tandläkare gick ifrån en stund.


Sen gick han och satte sig så han kunde se när tandläkaren och sköterskan lämnade rummet. Receptionisten var upptagen i samtal och bokade in patienter, då han passade på att låna en vit rock som hängde innanför dörrarna till korridoren.


Hans första tanke var att skrämma henne ordentligt, men då han kom in och fann henne ligga ner, ögonen slutna och vad det verkade som, musik i öronen tog hans fantasi fart. Plötsligt fylldes hans kropp av en eldig åtrå. Han närmade sig och tittade ner på henne, hon hade en tröja som smet åt kring hennes byst och hon hade kjol och strumpbyxor på sig. Han ville röra, göra henne illa, tränga in i hennes kropp och hans blod pulserade i pannan och han kände hur han fick stånd.


Hon var inte så stor, så hans stora hand täckte lätt hennes mun & haka, han flyttade den starka lampan så den lyste precis över hennes ögon. Han såg skräcken när hon öppnade ögonen och började blinka kraftigt av lampans sken. Han mös, han hade henne liggande framför sina fötter och hans begär blev ännu starkare.


När han blottat hennes bröst slukande han girigt bröstvårtan som stod upp, antagligen för att rummet var lite kyligt men han tog det som ett tecken att hon var villig. Hans tankar om henne var att hon lockade männen och sen gav dessa kalla handen. Han hade varit lockad av denna flicka sen dom gick på samma skola, men då visste han inte hur han skulle närma sig. Hon var alltid omgiven av andra flickor som tjattrade och enda ggn han fick tag i henne var då hon kom på cykel med sina två tjejkompisar. Även då såg han att han hade ett övertag och hon såg rädd ut.


Nu låg hon där, helt stilla och gjorde inget motstånd. Han njöt och han slet hennes kläder i bitar. Han fick upp kjolen och det var lätt att slita strumporna av henne. Hans fingrar trevade över hennes sköte. Hon var torr, han sträckte sig efter en mugg med vatten som stod på sköljen bredvid henne. Detta slängde han mellan hennes ben, hon ryckte kraftigt till. Bra mös han, äntligen lite reaktion. Han tyckte inte om att hon var så stilla, men tiden var knapp så han pressade in två av sin fingrar in i henne. Hon trodde hon skulle gå sönder och försökte skrika. Men den stora handen var för hennes mun. Han blev mer upphetsad men hörde att det var någon som närmade sig dörren. Han lämnade henne, trasig och blottat lika snabbt som han kom in. Sköterskan öppnade dörren och klev in, fick ett kraftigt slag över huvudet och ramlade ihop innanför dörren. Han knuffade undan henne med foten, rättade till den vita rocken och släntrade ut från rummet och stängde dörren. Han visste var brandtrappan var så snabbt tog han sig dit och försvann.


Allt hade endast tagit några minuter, men för Mi hade en evighet gått. Hon började gråta där hon låg, tårarna bara rann längst hennes kinder. Hon var inte medveten om omgivningen, eller att hon låg mer eller mindre naken just nu på en brits hos sin tandläkare. Dörren öppnades igen och ett skrik av en annan sköterska fick människor att strömma till. Sköterskan skyndade fram till Mi och täckte hennes kropp med sin vita rock. Tandläkaren som hade haft ett mycket förbryllande samtal kom tillbaka, såg att allt var en röra och då tog han genast kommandot och ringde polisen och en ambulans till Mi.


Ambulansen kom och Mi rullades ut på bår, inlindad i filtar med ett kritvitt ansikte, så man trodde hon rent var död då man bara såg henne.


Tompa som inte kunnat förmå sig att gå så långt, dröjde kvar och såg uppståndelsen. Han log och var nöjd med sig själv. –Där fick du, din lilla slyna mumlade han innan han med händerna i fickorna och luvan över huvudet släntrade iväg som om inget hade skett. Men minnesbilderna fanns tydligt i hans huvud och han tog gärna fram minnet av hennes kropp när han masturberade.


Mi kom till sjukhuset där en kvinnlig polis först tog foton av hennes klädsel, blåmärkena över ansiktet och bröstet där han bitit henne. Hon var fortfarande inte närvarande och en psykolog på sjukhuset tillkallades. Mi hade sjunkit djupt, hennes demoner var svartare än någonsin och de höll ett stadigt grepp om hennes hjärta och själ.


Hennes fosterfamilj blev kontaktade och hennes fostermor Evy kom direkt. Evy ringde även hennes vänner med förhoppning att dom kanske skulle nå in till Mi, när hon nu stängt av. Alla samlades på sjukhuset, och alla var chockade av informationen de fått höra. Vem kunde det vara, och varför? Mi var ju snällheten själv, vem kan hon ha förargat? Eller var det bara ytterligare en sån där pervers galning?! Mi var inte kontaktbar, psykolog, läkare och Mi;s KBT psykolog försökte alla på olika sätt få Mi tillbaka till livet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0