Life bites 8.

Tompa gick bara och väntade, han ville hitta rätt tillfälle att möta Mi igen. Han var dock medveten om att hon kunde känna motstånd till en början, men i hans hjärna och i hans fantasi så var de två praktiskt taget ett par nu. Hon hade utan att egentligen vara delaktig praktiskt taget förfört honom, gick han och tänkte. Hon är antagligen en liten häxa som redan i unga år förhäxade honom för att nu som vuxen kunna utöva sin makt och fånga in honom i sitt nät. Tydligen hade hon förhäxat fler, för det fanns en man som besökte henne varje kväll. Han gick dock alltid runt 22.00 på kvällen, så egentligen var han inget större hot.

 

Han brukade hälsa på Conny, och ibland låna en av Connys skötar rockar för att obehindrat gå omkring i korridoren utan att någon ifrågasatte varför han var där. Ikväll, tänkte han. Ikväll har det gått fyra veckor sen hon fångade in honom i sitt häxnät, fortsatte hans tankar. Han skulle börja sitta hos henne, hade han nu beslutat. Dock efter att den där andre gått, så hon kände att han stod vid hennes sida och att hon fick vänja sig att han kom på besök. Han hade läst någon stans att man kunde känna igen någon på doften, så numera använde han Connys deodorant, schampo och go lukt.

 

När Andre gått denna torsdag hade han en underlig känsla av att vara iakttagen, men slog det ifrån sig. Sahra och han hade fått en bra kontakt under dessa veckor, och han brukade ringa henne efter sina besök. Han kände ett stort behov av att prata med någon som stod Mi nära och Sahra var den som känt henne längst och hon var verkligen en varmhjärtad tjej. Sahra hade även hon skapat ett behov av att prata om Mi med André och hon var så glad att han ringde varje kväll numera.


Tompa gick förbi Mi:s rum då och då när han väntade på att André skulle gå. När André äntligen lämnade Mi ikväll gick Tompa in i hennes rum, satte sig på stolen där André nyss suttigt och tittade på Mi. Hans tanke var att bara sitta där och titta, men lusten att ta på henne blev övermäktig, så han strök henne på armen, lät handen sakta glida upp och ner. Hans längtan och åtrå blev ännu starkare så handens fingrar nuddade vid hennes bröst under den tunna skjortan hon hade på sig. Ingen reaktion då hon sov med sömntabletter. Han hejdade sitt begär och lämnade rummet då han hörde röster som pratat utanför. Han ville inte bli sedd härinne, inte ännu.

 

André kom trött hem och ringde Sahra, de pratade i ca 45min innan han var tvungen att avbryta och säga god natt. Han tog en snabb dusch och la sig. Han trodde att han skulle somna direkt, men hans tankar var hos Mi, men även tankarna var numera blandade med Sahra. Ibland kände han en viss förvirring över sina tankar och känslor. Mi hade definitivt väckt hans känslor, men nu när han inte kunde nå henne utan det var med Sahra han pratade och ventilerade sina tankar och åsikter med.

 

Han gick och la sig, men många tankar snurrade i huvudet och på natten drömde han olika drömmar där han var iakttagen. Dagen efter var han tillbaka på jobbet och hans focus var där.

 

Ytterligare en vecka gick framåt och Tompa var hos Mi inne på rummet varje kväll då den andre mannen gått. Ingenting hände med Mi tyckte han,- Varför låg hon bara där. Var det inte dags att vakna upp?


Fredag, ikväll tänkte Tompa att han skulle väcka upp sin törnrosa. Han förstod att Mi nu var vaken lite mer under dagarna, men Conny sa att hon inte hade återfått sitt minne utan fortfarande var i någon typ av Psykos. Detta visste inte riktigt Tompa vad det hade för betydelse. Hans tänkte mer i banorna att hans lilla häxa spelade sjukhuset och polisen ett spratt, för hon ville väl inte avslöja honom.


Han log för sig själv, han visste att det var Conny som skulle ge henne medicinen ikväll så han hade övertalat Conny, på det sätt som bara Tompa visste att han kunde att han ikväll skulle få vara med. Han hade ett par piller som såg nästan exakt ut som hennes sovpiller, som han ikväll ansåg att hon kunde klara sig utan. Det var dags att umgås ansåg han, hon hade vilat sig tillräckligt nu.

 

André var ovanligt trött denna fredag, men han ville inte svika Mi utan for dit som han brukade efter jobbet. När han suttit där ett tag och nästan halvsov i stolen, så ryckte han till av att någon måste ha tappade något i golvet längre bort i korridoren. Han tittade på Mi, hennes ögon rörde sig ovanligt mycket. Han funderade om det var för att hon just nu drömde, eller vad det nu kunde bero på. Han skulle prata med Sahra, så kunde hon kolla med läkaren imorgon. Han tittade på sitt armbandsur och tänkte att han lika gärna kunde åka hem när visaren visade på 21.35

 

Han tog rocken som låg i en hög på golvet, där den ramlat ner då han halvsovigt på stolen. Han gick till hissen och åkte ner.


Tompa såg honom gå, så han smög in till Mi. Han hade rakat sig och använde numera enbart samma produkter som Conny. Detta hade han beslutat sig för, ifall hon nu inte kom ihåg deras senaste möte hos tandläkaren med samma positiva minnen som han. Han visste att kvinnor var nyckfulla, trots att hon själv hade förhäxat honom och hon egentligen lockade honom till sig. Han log ett snett lite föraktfullt leende, och hans tankar fortsatte runt Mi och hur hon säkert hade tänkt ut allt den lilla häxan.


Han kom fram till sängen, hon hade fått en insomningstablett och sömntabletten hade han sonika bytt ut mot en helt verkningslös tablett då Conny för en sekund letade något tidigare. Försiktigt började han knäppa upp en knapp efter den andre och precis då han blottat hennes bröst öppnas dörren och den där andre mannen kommer in.


André hade tagit på sig rocken nere i entrén och gått till bilen. Väl där hittade han inte igen sina bilnycklar. Irriterat anade han att dom måste ha fallit ur rockfickan när han plockat upp den från golvet. Så med bestämda steg gick han tillbaka till Mi:s sjukrum.


När han öppnade dörren, trött och irriterad stannade han upp som förstenad. Framför sig såg han en man i skötarrock som blottade Mi:s bröst. Tankarna stannade upp för en sekund, vilket verkade ske även för mannen som hängde över Mi.

Båda stirrade stint på varandra.

- Vad i helvete? fick André ur sig

- Stick härifrån, väste Tompa med svarta lite galna ögon.

- Lämna henne, låt henne vara hasplade en ilsken André ur sig. Han visste inte riktigt vad som försiggick och litade inte riktigt på vare sig själv eller mannen med de svarta ögonen.

Tompa drog fram kniven han hade med sig, mest för att skrämma Mi om hon skulle göra motstånd den här gången. Han höll den först framför sig men viftade åt Mi:s håll då han pratade.

- Ett steg närmare och hon dör, väser Tompa nu ilsket röd i ansiktet och de svarta ögonen lyser av hat mot mannen som stört hans fredagsplaner.


André reagerar utan att tänka sig för, kastar sig fram och blixt snabbt försöker han nå kniven. Men André är på fel sida av sängen och Tompa är snabb. INGEN annan ska få häxan om inte han får tjäna henne och hon honom.


Kniven som är stor blixtrar till i lampans sken från korridoren och när André når fram har Tompa hunnit sticka kniven in i Mi;s lilla bröstkorg. André hör i den plötsliga totala tystnaden i rummet hur Mi går sönder och blodet börjar välla fram ur hennes bröstkorg.


Mi öppnar ögonen av smärtan hon fick i bröstet, hon stirrar in i Andrés förskräckta ögon. Hennes runda söta ansikte är helt vitt, hennes mörka ögon först skräckfyllda men strax efter så tomma när han så ser livet sakta rinna ur hennes lilla kropp. Han vet inte vad han ska ta sig till, han skriker rakt ut. Tompa tar till flykten och hinner ut genom en sidodörr och iväg.


André stirrar på Mi, och fattar inte vad som sker. Han håller om hennes livlösa kropp då två skötare kommer inspringande in i rummet. Det dom ser och tror är att André stuckit kniven i Mi och den ena slår till André över nacken så han trillar till golvet. Den andre kollar Mi och sen rusar han iväg för att tillkalla läkare och polis. Conny kommer rusande till rummet, där han möter synen av en blodig Mi och hennes kille liggandes nerslagen på golvet och en skötar kollega som försöker få liv i Mi:s döda kropp. Genast far hans tankar till sin kompis Tompa och dennas intresse för Mi under sista tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0