Semester Juli 2021

Ännu en sommar med mkt sol,  väldigt lite regn så vem kan klaga?
Jag älskar sol, men om jag får önska så är nog en temperatur som vi har idag på +24 mer behagligt än som de senaste 3 v på +31
Då blir vår lägenhet som en bastu 🌞🥴
Vilket gör oss och mina 4 katter svimfärdiga. Mkt dålig ventilation i denna lägenhet. 
 
Har varit kattvakt åt min "kattunge" nu 3,5 år Gatsby men med mitt stamnamn Se*ParamjotPaws O'Mally. Och deras Mc Jeeves.
Varit där en vecka och fått ha lite egentid och haft möjlighet att se på Netflix -Outlander serien på 5 säsonger och 12 avsnitt, är alltså 60 sedda avsnitt. Den var mkt bra,  så jag är nöjd. Tyckte dock det var lite väl mkt sexscener, men ser man Netflix så kan man ju spola förbi om de vart långvariga 😄
Men skönt att sova borta, dock saknar jag alltid mina egna katter. Var iof hem varenda dag och skotta sandlådor och gav dem middag. Morgon å kvällsmat fick fam ge dom.
 
Syster och bror har varit upp en vecka,  och det är alltid underbart att få träffas. Och en vecka går så otroligt snabbt. 
Men Mor som nu är dement tycker alltid de är så kort tid. Och nu ringer hon och undrar vart de är,  eller att syster var ju bara 1 dag!! 
Ja,  inte lätt när huvudet ger upp och allt blir lite kors och tvärs.
 
Övrigt letar vi hus med ljus och lykta men Universum verkar ha glömt bort mig. Vi hittar inget och banken verkar oxå gett upp... suck. Vi vill ju ha ett vettigt suteränghus eller ett mindre hus med stort gästhus som vi kan bo i var sitt.
 
Övrigt har jag ju nu min vackra Tesslatassarnas Juno, min avelshane som snart ska få betäcka några honor. 
Ser fram emot detta och hade vi bara vårt hus hade jag kunnat ta ännu en hane. Och bygga dem en stor katthage. Men bara att hoppas och önska,  leta och söka. När rätt hus kommer,  hoppas jag puzzelbitarna ramlar på plats. 
 
Jag jobbar vidare på förskola och är nu tillsvidare anställd.
Önskar att jag kunde ha mer barnyoga, men verkar vara ett motstånd på arbetsplatsen och har nog lässnat att försöka. 
Är ju utbildad inom barnyoga och yogalärare. Ett område som behövs. 
 
Så livet rullar på som vanligt i min värld 
 
Lite bilder.
 
Barnbarnet Nemi, mina katter, Kattvaktskatterna och Kurre som är Mors katt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Lev gott, ta hand om dig. Glad sommar

RSS 2.0