tjolahopp =)

Hej hej!
Idag har dagen varit positiv från start =) Vaknade och steg upp 08.30 drack mitt varma vatten (bra för kroppens rening) pulade på lite och tvättade å dyl.
 
10.30 gick jag ut på stavgång i 45 min, skönt. Temperaturen idag låg på enbart -8 grader. Skönt då den krypt till några grader varmare och under -10 strecket.
 
Tyvärr blåste det, men jag var förberedd på detta naturens nyck och klädde mig inför detta fenomen. Så promenaden kändes härlig. kom hem, och bytte om då jag blir så kall då jag inte duschar direkt. Iaf så åt jag nyttig soppa till lunch, med två hårda bitar tunnbröd till, en god blodapelin avslutade lunchen.
 
Satte mig vid datorn en stund och filade på lite yoga utskick. Sen kom Mickes föräldrar förbi på kaffe, dom stannade en så där 45 min. Då dom åkte hämtade jag posten och sen slängde jag mig i en varm härlig dusch. Så, nu väntar jag på gubben för att få veta om vi ska åka och besöka en nykläckt =) liten kille.
 
Hans chef Patrik har fått en son. Men dom har ganska nyligt kommit hem, så jag vet inte om vi riktigt bör hälsa på så snart. Men annars blir det väl att handla lite mat å göra middag.
 
Kissarna lossar väldigt mkt hår just nu, vilket jag är ngt förvånad över. Det kan ju inte vara rätt tid å slänga vinterpälsen redan? Iaf inte här... vips kan vi ju få bortåt -30 igen. Ja,ja. Igår var jag ute och åt lunch med ett kvinnligt nätverk i Arjeplog.
 
Jag åt kycklingsallad, men den var rätt torftig i min smak, tyvärr. Men mötet var givande så då gjorde det inte så mkt med halvdan sallad.


 
Mer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, till varandra ... <3
Trackback
RSS 2.0