No.2 List

2. Vad har du alltid önskat att få göra?

Denna var svår...hm.
Jag tror jag alltid önskar att jag kan göra någon skillnad för de som har det svårt. Då gäller det egentligen inte vid katastrofer å dyl, för då hjälper nog de flesta till. Men tex; Barn som bor i dåligt skötta barnhem, djur som inte skötts eller far illa, de som helt enkelt inte har så mkt stöd och hjälp.
Vet egentligen inte hur jag går tillväga, förutom att vända mig till organisationer, men återigen...då är det lixom redan några som tagit tag i det.

Så, om jag då vänder frågan och riktar den mer åt mitt eget håll. Vad skulle jag önska att få göra?
Ni som känner mig vet det nog. =) Jag önskar att jag skulle få starta upp en egen verksamhet med olika hälsoinriktningar. Visst finns detta redan, och jag kanske bara skulle bli en av många...

Men om jag skulle få möjligheten rent ekonomiskt skulle jag satsa pengar på en lokal, där jag skulle få starta upp ett center med god mat, gott fika, träning i yogisk anda och samvaro. Där människor i alla åldrar skulle vilja vara, hänga och må gott.

I Arjeplog stängde man ungdomsgården för de unga och "man" tycker att de unga ska ta Initiativ. Där vi äldre inte ska besluta över vad de unga ska göra. Visst är det kanske ett bra tänk, men tror oxå att man kanske måste berätta/förtydliga detta för de unga. Kanske även erbjuda dem någonstans att starta upp. Frågan borde kanske vara, -kan vi hjälpa er med lokal, möbler, personal mm Idag är det ju så stort, för en ung person att kunna greppa. Vaddå, ta initiativ, hur gör man, vad gör man och vart vänder man sig för att få ett bollplank? Många frågor som jag tror vi måste ge svar på inom skola och nå ut till de unga. Ungdomarna är också en stor och viktig tillgång, som vi måste bli bättre på att ta tillvara, tycker jag.
Arjeplog borde bli mer öppna, vidsynta och flexibla då det gäller nya satsningar på olika projekt, kanske även tipsa mer om vart vi borde vända blickarna för att söka pengar mm

Min sambo sa en kväll helt ut i det blå. -Du skulle passa bra att designa webbhotell. =) Ja, tänkte jag. Det skulle jag säkert, för jag tycker om att sätta ihop bilder och sitta vid datorn och skapa, både det ena å andra. =) Kanske ska titta efter någon utbildning för mig. Det hade varit roligt att få skapa och ha verksamhet, kanske om jag sänder önskningarna högre upp i det mentala medvetande kanske det kläcks några idéer och allt en dag kan bli verklighet?

Nu har jag ju min lokal klar, så när jag känner mig redo borde jag försöka få ut lite lappar och tala om att jag ska starta upp yoga och massage i min nya lokal =) Det får ju givetvis bli på e.m/kväll då jag fortfarande jobbar på förskolan.
Kanske en mingeldag, så Arjeplogarna fick kika in och se lokalen... hm, dags att börja fundera på allvar nu.



Yoga/massage lokalen

Egentligen har jag nog även svarat på listans Nr.3 här idag. 3. Vad skulle du göra om du hade obegränsad ekonomiska resurser och tid? Starta eget.


Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0