Försommar...

Idag var jag hemma från jobbet, har iof hostat halva natten, så jag har inte så dåligt samvete för det. Dvs; är inte helt frisk ännu, men tanken var ju att gå å jobba idag. Glad att jag beslutade mig för att vara hemma iaf.

Min brors kritiska läge är väl ganska stabilt låter det som just nu, men inget är ju säkert. Hans kropp har tagit en hel del stryk under hans liv, så även katten får slut på liv när det 9e är förbrukat.
Han kommer att få ligga kvar på sjukhuset under en lååång tid, då de var tvungen att operera bort hela höftkula och är inte säker på om de fått bort allt, hans höft är mkt skör.
Infektionsrisken är oxå ett problem, så nu är det bara att vänta och se hur hans kropp reagerar. Jag ska ju åka ner för att flytta upp sonen, så då får jag passa på att besöka brodern oxå.

Jag har som sagt sovit sisådär, hostat och en hel del oro gör inte nattsömnen till det optimala. Men idag har jag varit till stugan och vår/försommarstädat. Blev lite krattning, dammtork, dammsug och avtorkning av golv, lite fönsterputs. så Skönt att få det gjort. Då jag anlände till stugan låg en död fågel på verandan, uch...stackars den. Är ju även hundvakt till svärfars hund, och då passade det bra att vara i stugan med henne, så blir det inte så oroligt hemma hos kissarna.
Grillade även lite korv till lunch. Å Svärfar kommer hem i morgon lördag.



Sally idag


Och imorgon lördag åker vi antagligen ner till skellefteå och hälsar på sambons son som oxå varit sjuk sista tiden och legat på sjukhus, suck!

Vädret idag har varit minst sagt växlande, sol å varmt stundvis, molning å lite blåsigt, haglat och allt under dagenidag.
Sen såg jag tre älgar vandrade/simmade över älven. spännande att se dessa fina djur så tätt inpå sig.



Älgarna idag, två var lite modigare så den tredje syns inte på bilden.


Knipan har oxå återvänt och fixat sitt bo i holken. Holken har vi nu "stärkt" upp med spännband, så den inte ska falla ner på marken =)



Knipholken, innan vi förstärkte den. knipholken ser inte så stor ut, men den är iaf 40 cm hög.




Sally idag, vilar


Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0