Dagen efter

Inatt har jag haft ont i min vänstra axel, fick ju massage igår. Har antagligen fått igång cirkulationen =) så jag känner mig lite mörbultad av massagen. Min kollega pratade om att vår gäst Ramish gjorde ayurvedisk massage, men tror inte det var någon sådan jag fick =) Men musklerna blev välmasserade iaf. och det var skönt efteråt, lite ont emellanåt (ungefär som det ska vara) Ramish är en man runt 50 och 165 cm och spenslig, mörk hy och vitt hår och kommer som jag skrivit förr, från Indien, Dehli. Han jobbar på en pipline ute i öknen där de borrar efter olja. Och nu är han på genomresa i Sverige.

Igår kom de lite senare än planerat. men vi gick en husesyn och sen entrade vi så yogalokalen. Fick mkt beröm för den =) vilket glädjer mig mkt. Dock har jag för mkt möbler därinne ännu, då vi har en stor TV bänk/byrå i furu som vi var tvungna att få plats med någonstans. Men det gick bra att yoga därinne iaf. Men man får inte vara lång, om man ska rymmas därinne, då taket är lågt.

Han berättade lite om sig själv och hur han genom yogan och hur han åt blev fri från sina egna magproblem. Han visade ett par bra övningar för att jag skulle bli fri mina magproblem och tyckte att jag under 1 månad skulle enbart hålla mig till grönsaker och fruktdiet... oj, ja det skulle ju gå om det gör magen bra! Men hålla den dieten i Arjeplog med sortimentet som finns här, det kan dock bli betydligt svårare.

Jag gav även honom lite klassisk massage, så vi utbytte tjänster på ett mer lättsamt sätt. Blev mer ett avslappnat, trevligt besök.
Efter yoga och massage gick vi så tillbaka in i husets hjärta, köket. Jag bjöd på mungbönsgryta, grönsaker, nötter och russin. Maten vart uppskattad, men Ramish ville ha det mer kryddstarkt så han pepprade på med lite pepparmix. Mungbönsgryta är ju inte så stark i smaken även om den är smakrik.

Nu gott folks, är det dags för lite övningar, yoga och meditation.
Önskar er alla en bra dag!


Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre, tjingeling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0