kort

Kort och gott så har jag en lång dag idag. 8-18 och på eftermiddagen blir vi färre fröknar då vissa ska på kurs. Dock får vi in iaf en vikarie, så vi behöver säkert inte gå på knäna.

Så dagen idag blir mest jobb, har barn yogajympa idag och yoga för personalen, vet inte riktigt ännu hur länge jag kör på det, då det snart är sommar och semestertider som nalkas.

Mango fick vara ute i sele i lördags, men...nu har han det jobbigt. Han jamar och gnyr och vill verkligen ut igen. Han är ju en 8 år gammal kisse som kommit å gott hur han vill hela sitt liv, klart att det är frustrerande att inte få gå ut igen, på egen hand.
Får se hur han klarar av detta att vara innekatt, eller om sambon får ge sig och låta honom återgå till att vara ute igen.
Men det är givetvis hans beslut, hans kisse. Min Chanti förstår dock inte riktigt sig på Mangos nuvarande beteende, som hon inte sett förr.
Klart att svängen ute med sele, gav honom ny smak att vara ute.Men oj så glad han var då han väl fick vara ute och lukta på naturen =) det vill man ju inte missunna honom heller.Fy vad trist...snyft

Kommentarer
Postat av: Vickan

Varför ska han vara inne? :)

2012-05-23 @ 21:43:13
URL: http://drmajk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0