Blogg up or down?

Min bloggstatestik har dalat, men inser att det antagligen inte är så många som hittar igen mig. Å varför skulle de hitta hit? Thats the big question.
 
Vad skriver jag som kan intressera? Jag skriver ju mest om mig och mina upplevelser, min vardag, min yoga, lite hälsa, små tips jag gärna delar med mig och ett å annat recept.
 
Troligen är det så att jag egentligen borde katalogisera lite. Yoga för sig, recept för sig och annat smått å gott för sig. Nu är jag inte så bra på detta, så då måste jag hitta en vän som kan styra upp mina rubriker... någon som känner sig manad?
 
Det stora kruxet är antagligen att jag från start inte gjort detta, så det skulle ju krävas 2-3 dagar att bara sitta och sortera allt som finns i min blogg.
 
Om det är första ggn just du som läser är här, så kan jag erkänna att det finns gobitar i min blogg, men vilka dom är, blir svårare att berätta. För just du är ju unik och just jag vet inte vad just du vill läsa. =D enkel matte.
 
Idag är det äntligen fredag, vilket jag erkänner är nog den roligaste dagen på veckan. Jag har rörelse med 5 åringar och sen äter jag lunch på avd för att hjälpa till under denna, så kollegorna oxå hinner ha rast. sen är det massage för kollegorna.
Min friskvårdstjänst tar slut efter nyår, vilket känns tråkigt. Men så är det, inga pengar hos kommunen för att hålla personal på benen. Lustiga är att det kostar mer att ha sjuk personal än att hålla friskvård. Men det sticker i ögat någonstans så då släpper man friskvården. Egentligen kan jag personligen tycka att man borde öka på den till en heltidstjänst och låta fler av kommunens personal få tillgång till tjänsten, tror det finns ett stort behov.
 
Näpp, nu dags att cykla till jobbet. Det är glashalt ute, men det går bättre att cykla med vinterdäck än att gå å halka sig fram.
 
 
 
 Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

Kommentarer
Postat av: Linda

Hääj!
Jag läser då i alla fall. Alla dagar slår jag inte på datorn men sen läser jag oftast i kapp. Mina besökare har också dalat kraftigt men det verkar gå i perioder. Har ingen aning om hur man kategoriserar inlägg då Pernilla skött allt sånt i min blogg. Man vill ju gärna ha läsare men brukar tänka att jag skriver för mig själv och för att få ut saker och ting. Du skriver bra som det är!!

Varm kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Svar: Tackar gumman! Kul att några iaf läser. Men precis som du så skriver jag mkt för egen del. Ibland hamnar jag dock på en sida som är så där inspirerande, å jag/mfl kan lätt hitta på sidan för att det är så fin ordning mm =D så är det ju inte på min, å det hade varit skönt med ordning å reda... men det är lite som i livet, det blir som det blir.
Eva

2012-11-26 @ 23:12:22
URL: http://hursjuktkandet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0