Årets ögongodis är...

Att titta på olika serier har blivit vårt helg/kvällsnöjje för mig å sambo. Ok, vi sitter kanske inte klistrade alltid där, men då vi ska se ngt väljer vi gärna någon bra serie som vi fastnat för.
 
Vi har sett serien Hell on wheels, den har jag berättat om innan. Nu är det ju säsong 2, så vi fortsätter titta på denna serie som handlar om järnvägens framfart i vilda westerns orörda område. Där rallarna lägger spår, där det nästan enbart finns kvinnor som är horor och där mer eller mindre alla dödar alla om det vill sig illa. Så att överleva på den tiden, var stark endast mellan namnet man ägde. Människorna flyttar eftersom järnvägen byggs, lerigt, smutsigt, tält är det enda skydd man har för väder, vind, fiender mm.
 
Seriens huvudperson, förutom själva järnvägsdirektören är: Anson Mount som spelar Cullen Bohannon. Innan Hell on Wheels visste jag inte vem han var, och det känns som om jag inte sett honom i ngt annat vi sett.
Men karln är oborstad (i serien) super, avstängd pga allt han upplevt och en riktig hårding. Men han har karisma, sug i blicken och gör rollen så otroligt bra. Så mitt ögongodis är just Anson Mount.
 
 
Jag är nog såld på honom =) (som ögongodis)
 
 
Bild från filmen, då han stoppat huvudet under vattnet, efter gårnattens supande... men uch så farligt sexig.
 
 
Inte fullt så långt hår på denna bild, men ögonen får det att stå upp på armarna =D
 
 
En bild utanför filmens värld.
 

Anson Mount, född den 25 februari 1973, Tennessee, USA.Han är Amerikansk skådespelare som spelar Cullen Bohannon i serien Hell on Wheels 2011 Anson Mount slog igenom med bla roller som; Ben i filmen Crossroads med motspelaren B.Spears 2002. filmen Cook County där han spelar drogpåverkad av Meth, 2009

Han har en halv-bror vid namn Anson III och två halv-systrar, Kristin och Elisabeth.

Anson har också uppträtt som "the Undertaker" i pjäsen "The Death and Life of Sneaky Fitch", och spelade huvudrollen i pjäsen "Harvey".

 
Ja. det var dagens pirr i magen, då det kommer till skådespeleri och utsida =D
I rollen som cullen Bohannon är han ju en hårding, oborstad men samtidigt vet man av handlingen att hans fru och son blev dödad under kriget, då han själv var ute å kämpade. Så samtidigt som enormt tuff och hård på utsidan, vet man att han har en djup sorg och ett varmt hjärta, vilket gör honom enormt sexig i serien.
Men samtidigt vet jag, då man sett en skådespelare i en roll är det lite svårt att se honom i andra "kostymer" men han har ju spelat annat.
 

 

Filmen Crossroads där han är Britney Spears pojkvän för en dag.

Inte sig lik här... =D Men ögonen är desamma... (Lucy och Ben i filmen)

 

Anson Mount är inställd på att chocka fansen som en mager meth missbrukare i en ny film och Det sägs också att The Crossroads stjärnan ( Anson Mount) förlorat 20 pounds (nio kilo) för rollen i Cook County och medger sin hunger började påverka hans inställning vid filmningen.

Han medgav att schemat var ansträngande, skytte sex dagar i veckan ... och det var svårt att vara runt honom ibland för att han var ganska mycket konsentrerad i ketosis. Hans temperament kunde vara lite kort så det fanns tider han var tvungen att gå iväg.


Anson Mount insisterar att han inte bara gå ner i vikt för den del, men han tog hand att göra det så hälsosamt som möjligt. Han var tvungen att förlora kroppsfett men han ville inte pressa sig till den punkt där han förlorar muskelmassa eftersom det är faktiskt ganska farligt. Han tycker inte att det var värt det.


Cook County rollen med Anson Mount, Xander Berkeley och Ryan Donowho explodera på skärmen i denna viscerala berättelse om tre generationer av meth missbrukare som lever i Piney Woods of East Texas. När Sonny (Berkeley) återvänder hem från fängelset söker förlåtelse av sin son (Donowho), Måste de två måste navigera de förrädiska vattnen skapade av Uncle Bump (Anson Mount) som gör allt för att upprätthålla en farlig livsstil och drivs av crystal meth (drogen). Spänningen och spänning bygga tills en elektrifierande slut där val görs och leder alla tre män till ett annat öde.

 

 
ganska lik sig här...
 

Filmen kretsar kring en trasig familj i mitten av landsbygden meth problem i Amerika. Hela ensabeln var fantastiskt. Anson Mount, som fick saftigare roll i filmen, gjorde ett otroligt jobb som meth knarkare som har börjat korsa linjen. Ryan Donowho är en riktig talang. Jag kunde se en hel del av äkta känslor i hans prestation.

Måste nog se denna film =D

 

Min sambo gillar att vila ögonen på: Halle Berry... säkert fler som jag inte fått veta =D

 
Ögongodis måste man ju få ha =D
 
 
Hennes roll i X-men, Storm.
 
Hon är snygg, så det är bara att hålla med sambon =D
 
Föredrar dock mitt eget val av ögongodis... Där årets vinnare är: Anson Mount
 
 
 
Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre och till varandra...kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0